{Review} Pureology

image_pdfimage_print

[social_share]

Dit is iets wat jullie niet gewend zijn op me blog maar was hier zo enthousiast over dat ik dat wilde delen met jullie. Laatst kreeg ik op de BBYCD waar ik aanwezig was een goodiebag waar er 2 mosters inzaten van pureology.

Pureology is een haar product, en ik kreeg een hydrate shampoo en een hydrate condition.
Pureology (600 x 500)

Shampoo
Reinig op milde wijze het haar zonder de kleur te vervagen met deze geconcentreerde vochtinbrengende shampoo. De ZeroSulfate formule met het unieke AntiFadeComplex levert rijk schuim, en biedt het haar essentiele hydratering en kleurbescherming.

Condition
Zorgt voor zacht, glanzend haar terwijl de kleurlevendigheid wordt beschermd door deze luxe, geconcentreerde dagelijks hydraterende conditioner. Het unieke AntiFadeComplex zorgt voor optimaal kleurbehoud.

Mijn ervaring
De shampoo vind ik een erg sterke geur hebben, niet helemaal mijn geur, denk dat ik er gewoon erg aan moet wennen of ik vind het gewoon niet echt lekker. Het is een dikke substantie wat lekker zacht aan voelt in je haar, en de informatie klopt dat hij heerlijk schuimt met het inwrijven in je haar.

Toen ik de dop van de condition eraf draaide kwam de heerlijke mint geur me tegemoed deze is erg lekker fris. Ook dit is een dikke substantie en zo super zacht voor je haar. Ik voelde me gelijk een pepermuntje want zodra ik het in me haar smeerde voelde ik de koude brandende gevoel wat je krijgt als je een pepermuntje in je mond doet. Even wennen, maar wat gaat je haar er super van glanzen en me haar is er echt super zacht van geworden.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “{Review} Pureology

  1. Fris haar letterlijk en figuurlijk dus. 🙂

    Ps; op Budgetproof.nl kun je vanaf vandaag een Groupon cadeaubon winnen. Je hoeft alleen je e-mailadres achter te laten om kans te maken. Doe je mee :D?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge