Dare to dream!

image_pdfimage_print

Dromen hebben we allemaal wel, ik dus ook. En ik ga met jullie mijn grootste dromen delen.
Vergeet nooit te blijven droom hoe klein of groot deze dromen ook zijn.

Welke 3 dingen zou je het allerliefste willen?
Een gezond kindje op de wereld zetten
Verhuizen naar een eengezinswoning ,geen trappen meer hoeven te lopen om thuis te komen, een heerlijk tuintje en waar we nu wonen wil ik mijn kind in de toekomst niet zien opgroeien
Mijn boek verwezenlijken, al gaat het schrijven aan me boek niet zo hard eigenlijk staat het stil. Maar heb veel geleerd van de eerste cursus “schrijf je levens verhaal” en deel 2 ga ik nu ook doen. Dus mijn boek gaat er zeker komen al duurt het misschien langer dan ik in me hoofd had

Welke droom is al uitgekomen?
Ik droomde van om mama te worden, deze wens is uitgekomen. Mijn hart zegt dat ik mama ben, maar helaas kan ik het niet aan de wereld laten zien.

Welke droom wil jij dit jaar nog laten uitkomen?
Dit jaar, hmmm dat moet dan wel heel snel… Mijn droom is van mijn passie mijn werk maken. Werken voor Ohanahome, ouders helpen met een langdurig ziek kind of waar het kind van overleden is. Daarnaast wil ik heel graag huiskamer bijeenkomsten organiseren voor moeders die hun kind verloren hebben.

Wat droom jij voor de wereld?
Dat de wereld altijd zo mooi mag zijn als die is, soms beseffen we het niet dat het leven mooi is. Maar dat is het zeker wel

Welke droom zou jij graag voor iemand anders laten uitkomen?
Dat Ohanahome een onwijs mooi succes gaat worden, dat we straks maar vele ouders mogen gaan helpen. Dus deze droom is voor de eigenaresse maar ook voor alle ouders die bij ons de hulp gaan zoeken

Wat is jouw grootste droom?
Ja misschien val ik in herhaling, maar mijn grootste droom is als nog mama worden, maar dan voor de tweede keer. Omdat mijn eerste geschenk helaas niet mocht blijven in mijn armen.
3455f22ff7d53a441fc3885e8cb8995c

 

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

× Hoe kan ik jouw helpen?