De maand van de magische momenten

image_pdfimage_print

We houden Daan levend om over hem te praten en te schrijven. Ik kan om hem huilen, maar ook zeker veel lachen. De mooie dingen van hem blijf ik vasthouden. Natuurlijk was het niet allemaal fijn. Daan was nou eenmaal heel ziek, maar neemt niet weg dat ik heel erg van hem kon genieten. Om hem levend te houden is het fijn dat anderen dat ook doen. Over hem praten, zijn naam noemen. Die dingen zijn belangrijk voor mij. Wil niet dat Daan vergeten wordt. Wil niet dat mensen denken laat ik maar niet zijn naam vallen, omdat ik anders in huilen uitbarst. Ik zou pas echt verdrietig zijn als zijn naam niet meer genoemd word. Daan is onderdeel van ons leven, helaas niet meer bij ons. Maar wel onze mooie zoon. En praten over hem zoals hij er gewoon bij hoort.

Daarom vind ik het mooi dat ons verhaal gedeeld wordt. Ons verhaal is intens verdrietig, maar verdiend een plekje in de media. Zodat hij nooit vergeten zal worden. Misschien zit er nu wel iemand te lezen die mijn verhalen herkend, die hier dan ook iets mee kan. Hoe mooi is het dat ik met ons verhaal anderen misschien wel helpt. Herkenning voor het grote gemis in je leven. Laten weten dat je graag zijn/haar naam nog hoort ondanks je misschien een traan laat.

Zo mooi toen ik benaderd werd door iemand van de stichting Clini Clowns. Al eerder schreef ik hier al over. Ze wilde heel graag een stukje schrijven over mijn ervaring met de clowns die ik heb mogen ontmoeten in het ziekenhuis. Dat vond ik zo mooi dat ik gelijk ja zei hierop. Ik werd telefonische benaderd, we hadden een heel fijn en mooi gesprek over Daan en de clowns die voor hem kwamen zingen. De december maand staat in het teken vanĀ magische momenten op hun site. Zo,n moment was dat ook voor mij. Daarom staat ons kleine mannetje even centraal bij hun.

Misschien hebben jullie het al op facebook/twitter voorbij zien gaan. omdat ik het gelijk 1 december deelde. Toch wilde ik hier er nog wat over schrijven.
Wil jij het ook lezen klik dan hier.

Noem vooral zijn mooie stoere naam, laat Daan leven om over hem te praten/schrijven. Vergeten doen we hem nooit.
full26073362

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “De maand van de magische momenten

 1. Debbie,

  Ik bewonder het , dat je gewoon rouwt en anderen daar in betrekt, knap hoor
  Meestal worden kindjes zo snel verzwegen, en is het net of het nooit gebeurd is
  Jij doet dat niet, maar houdt kleine Daan in gedachten en laat hem niet gaan in
  het onuitgesprokene.

  Sterkte met jou en manlief

 2. Prachtig verwoord, en hoe mooi om te lezen hoe jullie Daan in gedachten houden. Het stukje van de clini clowns vond ik zo mooi om te lezen , hoe jullie voelen dat kleine Daan de blijheid en liefde heeft meegekregen
  Heel veel sterkte met dit grote verlies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge