Spam je blog 3)

image_pdfimage_print

Spam je Blog! Iedere maand plaats ik een blog waarbij ik andere blogs de gelegenheid geef om zich voor te stellen en zichzelf te promoten. Dit om zelf nieuwe blogs te ontdekken en om mijn bezoekers de mogelijkheid te geven kennis te maken met andere leuke blogs. En uiteraard ook om mijn mede-bloggers de kans geven hun blog een beetje bekender te maken.

Dus spam er vandaag maar lekker op los.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “Spam je blog 3)

  1. Hoi! Leuk dat we mogen spammen! Zelf blog ik pas een paar maandjes op Sax and the Pretty.nl, waar ik als saxofonist en student aan het Conservatorium van Amsterdam schrijf over beauty & fashion, muziek en daarnaast schrijf ik columns over alles wat me in het dagelijks leven opvalt, irriteert of blij maakt. Ik neem je mee naar mijn concerten en laat je zien hoe hoog mijn hakken zijn 😉 Vorige week ben ik ook een gelijknamig YouTube kanaal gestart en begonnen met vloggen. Misschien kom ik je eens tegen op mijn blog! groetjes, Femke
    PS: ik volg je! Volg je me terug? 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge