Spam je blog 3)

image_pdfimage_print

Spam je Blog! Iedere maand plaats ik een blog waarbij ik andere blogs de gelegenheid geef om zich voor te stellen en zichzelf te promoten. Dit om zelf nieuwe blogs te ontdekken en om mijn bezoekers de mogelijkheid te geven kennis te maken met andere leuke blogs. En uiteraard ook om mijn mede-bloggers de kans geven hun blog een beetje bekender te maken.

Dus spam er vandaag maar lekker op los.

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

4 reacties

 1. Hoi! Leuk dat we mogen spammen! Zelf blog ik pas een paar maandjes op Sax and the Pretty.nl, waar ik als saxofonist en student aan het Conservatorium van Amsterdam schrijf over beauty & fashion, muziek en daarnaast schrijf ik columns over alles wat me in het dagelijks leven opvalt, irriteert of blij maakt. Ik neem je mee naar mijn concerten en laat je zien hoe hoog mijn hakken zijn 😉 Vorige week ben ik ook een gelijknamig YouTube kanaal gestart en begonnen met vloggen. Misschien kom ik je eens tegen op mijn blog! groetjes, Femke
  PS: ik volg je! Volg je me terug? 😀

 2. Miss Happinez schreef:

  Leuk dat we mogen spammen! Op mijn blog http://www.miss-happinez.blogspot.nl vind je artikelen over beauty, lifestyle en happinez. Als je even in een dipje zit, is dit dé site to be 🙂

  Momenteel 2 leuke WINACTIES! Je kunt eenhoorn pantoffels en/of een telefoonhoesje winnen.
  Miss Happinez onlangs geplaatst…Win: een telefoonhoesje twv €25My Profile

 3. Heyhey, leuk dat we mogen spammen!
  Wij zijn Anique en Celine. Wij bloggen over beauty, lifestyle, food, boys en nog veel meer met een persoonlijke touch!

  bloglovin: https://www.bloglovin.com/blog/12800301

  Blog: http://www.thebeautyboulevard.nl

  Ik heb nu ook een giveaway van start laten gaan! Neem je een kijkje? 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?