Dotbaby dot.box

image_pdfimage_print

Jullie kennen vast wel die doosjes waar je die heerlijk ruikende billendoekjes voor je baby in kan bewaren. Zodat deze niet uitdrogen. Zo een kocht ik ook in mijn zwangerschap. Ik merkte al snel dat het vrij onhandig dicht ging. En open laten staan is ook geen optie. De doekjes drogen dan uit. Ook merkte ik op dat ik vaak vergat kleine dingetjes klaar te leggen, die ik nodig had tijdens het verschonen. En ik tussendoor van alles zocht in mijn la. Niet fijn dus. Het is heerlijk dat je een thermometer bij de hand hebt. En een tube creme die je dagelijks gebruikt. Daar heeft DotBaby wat op verzonnen, en ik mocht hem testen.

Dit is een 2 in 1 box waar je de billendoekjes in kan bewaren en de belangrijkste kleine spulletjes. Je hoeft hem alleen maar te draaien. Nu hoef ik niet steeds meer te zoeken naar de thermometer. En vergeet ik niet zijn billetjes in te smeren.

Kijk mee hoe je hem kan gebruiken in het filmpje

Ik heb hem nu een paar dagen in gebruik, en vind hem echt wel handig. Zeker handiger dan het billendoek doosje wat ik al in me bezit had. Dus deze blijft zeker op de commode staan.

DSC_0070 DSC_0071
DSC_0073
Kende jij dit product al?

Dit artikel is in samenwerking met Oogappel.nl

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge