Favorieten van het moment *2*

image_pdfimage_print

Vandaag weer een nieuwe favorieten van het moment. Het is best fijn om stil te staan bij mooie momentjes. Zeker als het eigenlijk helemaal niet goed met je gaat. En het gaat ook zeker niet goed met me. Maar kan gelukkig nog altijd genieten van vele kleine dingetjes. En die deel ik dan graag weer met jullie.

Eten – Chocolade muffin. Aangezien ik heel veel in het Martini ziekenhuis heb gezeten. 3 weken lang, haal je daar wel eens iets lekkers. En ontdekte daar de meest heerlijkste muffins ooit. Heb hem in die periode 3x gehaald. Maar dit was echt even mijn favoriet.
IMG_20140829_120911TV – Under the dome. Ja de serie is weer terug, seizoen 2. En vind het nu alweer erg leuk om naar te kijken. Ben dan ook erg blij dat ik s,avonds me rust kan pakken en lekker tv kan kijken.

Bezigheid – Gewoon even op de bank zitten. Een klein momentje voor mezelf in mijn hectische periode. Wat kan dat heerlijk zijn gewoon even zitten, en als ik de tijd ervoor genomen heb met een kop thee in me handen.

Boek – Ups & downs, in dit boek ben ik in het ziekenhuis begonnen. En ik was nog maar net begonnen met lezen en de tranen stonden al in me ogen. Als deze uit is komt er zeker een review online.
ups_en_downs

 

Muziek – Jij en ik van Jan Smit. Soms heb ik dat gewoon dat ik een favoriet nummer heb, en dan blijf ik hem maar luisteren. En het liefst mee zingen. Ook met dit nummer. Als ik me down voel dan zet ik hem op en wordt er echt spontaan vrolijk van.

Wat zijn jullie favorieten van het moment?

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

3 reacties

 1. Vlijtig Liesje schreef:

  Lekker in mijn eentje koffie drinken om 10 uur. De kinderen zijn eindelijk weer naar school.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Magister op de middelbare schoolMy Profile

 2. Anneleen schreef:

  Lijkt me een heel mooi boek! Ben benieuwd naar je review!

 3. Deirdre schreef:

  Leuke tag! 🙂 Zal ‘m denk ik op m’n site plaatsen !
  Deirdre onlangs geplaatst…Mommy tag 1.0My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?