Week 1 mama challenge

image_pdfimage_print

100 happy mama days challengeHad er pas nog over geschreven dat ik mee zou doen met de 100 happy mama days challenge. Wat is dat fijn om iedere dag even stil te staan bij een klein geniet momentje. Zeker omdat het met mij helemaal niet zo goed gaat is dit extra belangrijk om toch een beetje te genieten. En dat doe ik zeker wel. De eerste week van het project zit erop en dus tijd voor een week overzichtje van de foto,s die ik heb gemaakt.

 

IMG_20140901_152341Van dit lieve vrolijke koppie wordt je toch blij. Hij is me echt alles. Mijn lekkere mannetje.
IMG_20140902_150629Zo onwijs moe lichamelijk maar ook emotioneel. Ik kwam net van de maatschappelijk werkster vandaan. En ik luister altijd als ik alleen ben onderweg naar muziek. Dit keer werd ik heel blij van “Jij en ik” van Jan Smit. Het hield me op de been tot thuis.

IMG_20140903_143446Zo inimieni allemaal van mijn kleintje. Krijg regelmatig de vraag hoeveel weken oud is hij? Nou ehmm hij is al bijna 4 mnd oud. Dat krijg je met te vroeg geboren kindjes. Het is zo schattig te zien die kleine handjes oortjes oogjes neusje mondje… ja en teentje (die staan dan weer niet op de foto)

IMG_20140904_172416Mijn 2 stoere mannen aan het chillen op de bank. Hoe trotser kan je zijn met deze 2. En kijk eens hoe trots papa kijkt naar zijn zoon. Dat is toch goud waard. Een echt geniet momentje op de dag.

IMG_20140906_162354Mama is een avond uit geweest. Was uitgenodigd voor een event, waar jullie nog meer over gaan lezen. Allemaal lekkere hapjes, wat ik nog nooit had gegeten. En nog eens verrassend lekker ook.IMG_20140906_193805Rust in huize Mulder, en dat verdiend een kopje thee. Ben steeds maar druk bezig met van alles regelen en doen in huis. En natuurlijk de kleine man verzorgen. Maar soms is het even ME time en dat is toch gewoon lekker even half liggend op bed met thee die ik kreeg van mijn man.

IMG_20140907_080645Na de ochtend fles nog even verder slapen. Ja hij heeft ook zo erg zijn best gedaan. Op 35 cc na fles leeg. Dat moest dan nog even door de sonde heen. Dat verdiend nog wel even een slaapje. Normaal gaat hij terug naar zijn bed, maar hij lag er zo lief en vredig bij dat ik dacht laat maar liggen.

Doe jij ook mee aan dit project?
Facebook

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “Week 1 mama challenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge