Fijn nieuw hoesje voor mijn mobiel

image_pdfimage_print

Wat leuk ik mocht via mobilefun een product uitzoeken om te reviewen. Ik wilde wel iets speciaals uitzoeken dus ben even goed gaan rondkijken tussen de ruim 5000 producten die op de site staan. Maar ik was er al snel uit. Het werd een hoesje voor mijn mooie samsung galaxy note 3. Maar natuurlijk niet zomaar een gewoon hoesje.

Ik liet weten welk hoesje ik graag wilde ontvangen (Spigen slim armor view case) en eigenlijk zou ik hem de dag erna al ontvangen. Helaas was ik die dag niet thuis, en werd hij de dag erna nog na bezorgt. Dus super snelle service, daar hou ik wel van. Ik ging voor een stevig hoesje, omdat mijn oude hoesje al zo snel lelijk begon te worden. En dit hoesje heeft een extra mooie functie hij communiceert met je telefoon. Je haalt de achterkant van je telefoon eraf en dan kan je hem in het hoesje doen. Even wachten tot hij contact maakt met de telefoon en je krijgt op het raampje van je hoesje beeld. Als je nu wordt gebeld kan je dus zonder het klepje van het hoesje open te doen opnemen. Wat handig verzonnen, was hier gelijk helemaal weg van.

Helaas zit er een software fout in de telefoon zodat het hoesje niet werkt zoals het moet doen. Zodra je het klepje open doet communiceert hij niet meer met het hoesje. Dit vind ik echt wel heel jammer, want ben zo blij met dit mooie hoesje. Maar steeds de telefoon eruit halen is ook niet echt een optie. Ik blijf hem zeker wel gebruiken en in de hoop dat er snel een nieuwe update komt voor mijn telefoon en het probleem verholpen wordt.

Het hoesje is zo stevig dat je gewoon zeker weet dat je telefoon goed beschermd is en dat mag ook wel voor zo,n mooie dure telefoon. Die wil je gewoon mooi houden. De telefoon is wel iets zwaarder geworden door dit hoesje, maar vind het helemaal niet storend.

Heb jij ook zo,n mooie telefoon en wil je een leuk, mooi hoesje ervoor ze hebben er genoeg. Natuurlijk ook vele mooie en handige spullen voor andere telefoons.

DSC_0008DSC_0015DSC_0010DSC_0011DSC_0012

 

Dit is een artikel in samenwerking

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Fijn nieuw hoesje voor mijn mobiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge