Films gezien op Netflix #2

image_pdfimage_print

Wij hebben al een tijdje Netflix, en wat kan je me hier blij mee maken. Ik kijk regelmatig series en films vandaag heb ik weer een overzichtje van een aantal films die ik de afgelopen tijd heb gekeken.


Trust

De familie Cameron is het perfecte voorbeeld van een gelukkig Amerikaans gezin. Alles loopt voorspoedig tot het moment dat de veertien jaar oude Annie haar eerste vriendje, Charlie, leert kennen via internet. Na maanden van onschuldig communiceren via het web besluit Annie, in een weekend dat ze alleen thuis is, af te spreken met Charlie. Dan komt ze er op een afschuwelijke manier achter dat Charlie niet is wie hij aanvankelijk is. Geschokt door wat hun dochter aangedaan is, gaan Annies ouders de strijd aan om hun dochter in het reine te laten komen met wat er gebeurd is in haar tot dan toe onschuldige leventje. Een strijd die het hele gezin dreigt te verscheuren…

The twilight saga: Breaking Dawn part 1
Na de bruiloft gaan Bella en Edward op huwelijksreis naar Rio De Janeiro, waar Bella tot haar schrik ontdekt zwanger te zijn. De familie van Edward is in shock door de situatie, die de fragiele band tussen de vampieren en weerwolven nog meer spanning bezorgt. Niemand weet wat te verwachten van deze onwaarschijnlijke zwangerschap. Ondertussen blijft ook de dreiging van de Volturi bestaan.

The twilight saga: Breaking Dawn part 2
Na de geboorte van Renesmee, geniet Bella (nu vampier) optimaal van haar nieuwe leven en capaciteiten. Echter, de vampier Irina ziet in Renesmee onterecht een ‘onsterfelijk kind’. Ze gaat met haar beweringen naar de Volturi die uiteindelijk besluiten om haar te vernietigen. In een poging om te overleven verzamelen de Cullens verklaringen van andere vampiersclans om zo te bewijzen aan de Volturi dat hun kind niet onsterfelijk is.

Stalked by my neigbor
Jodi Allen en haar moeder Andrea zijn verhuisd naar een buitenwijk. Jodi moet namelijk revalideren van een traumatische inbraak bij haar thuis. Wanneer de achttienjarige Jodi foto’s aan het maken is van huizen in de buurt, ziet ze een verdachte schim in het huis aan de overkant. Op dat moment slaat de paniek weer toe. Herleeft ze haar nachtmerrie? Ze is vastbesloten om actie te ondernemen dus ze gaat erop uit om haar buren te waarschuwen en de waarheid te achterhalen. Totdat ze erachter komt dat deze verdachte schim het op haar gemunt heeft.

Insidous
Josh zijn een gelukkig koppel met kinderen dat verhuist naar een nieuwe woning. Maar het blijkt dat het huis problemen heeft met de nieuwe familie: vreemde en angstaanjagende dingen gebeuren en schijnen voornamelijk betrekking te hebben op hun jonge zoon Dalton.

Insidous chapter 2
Josh en Renai Lambert  zijn dolgelukkig met de terugkeer van hun zoon Dalton , die ternauwernood een bovennatuurlijke wereld wist te ontsnappen met behulp van zijn vader. Josh’ ongewone connectie met deze bovennatuurlijke wereld blijft echter een gevaar. De Lamberts besluiten samen om dieper in zijn jeugd te graven om te achterhalen wat de oorzaak is van deze connectie.

Heb jij nog een leuke aanrader om te kijken via Netflix?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge