Gastblogger voorstellen

image_pdfimage_print

[social_share]

Jullie hebben 3 weken geleden een gast artikel kunnen lezen van Ilona. Zij is de fotografie gast blogger van Day-dreamer.nl, elke 3 weken komt er een leuk artikel online over fotografie. Vandaag stel ik haar maar eens netjes voor.

ilona

Je naam: Ilona.

Woont in: Zwolle.

Hoe oud ben je: 17 jaar jong.

Relatie: Ik heb geen relatie.

Wat doe je in het dagelijks leven? In het dagelijkse leven ga ik naar school toe, badminton 3x per week en werk bij de Albert Heijn.

Vertel eens wat over je hobby fotografie: fotografie is eigenlijk begonnen doordat ik op internet allemaal mooie foto’s voorbij zag komen, toen dacht ik hey, dat kan ik zelf ook. En van het een kwam het ander.

Je blogt zelf ook op je eigen blog, vertel daar eens iets over: Mijn blog gaat voornamelijk over fotografie, met tussendoor dingen die ik met de buitenwereld deel.

Je fotografeert graag, maar wat vind je daar het leukste aan? Dat ik de mensen kan laten zien hoe ik tegen de wereld aankijk.

Noem 3 goede eigenschappen van jezelf: Perfectionistisch, kan goed luisteren, wilskracht.

Noem 3 slechte eigenschappen van jezelf: Slechte concentratie, denkt vaak te negatief over werk van mezelf, rotzooi maker.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

5 thoughts on “Gastblogger voorstellen

  1. Wat leuk om te weten wie Ilona is, tot bijna 3 maand geleden woonde je vlak bij me 🙂 Inmiddels ben ik van Hattem naar Slootdorp verhuist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge