Gezond en fit 2015 Opdracht 3

image_pdfimage_print

Opdracht 2 was voor vele geloof niet zo,n succes. De meeste vond het niet zo,n probleem om gewoon groenten en fruit zo te eten. Dus de behoefde naar smoothies waren er niet echt. Geeft niet, want gewoon groenten en fruit zo eten is natuurlijk ook veel beter. Het ging er mij om dat je bewuster werd van het groenten en fruit eten. En er zijn nou eenmaal sommige die wel moeite hebben het zo te eten, dus die konden het via de smoothie makkelijker binnen krijgen. Zelf vind ik smoothies best lekker, maar ook hoeft het van mij niet elke dag. Toch heb ik deze week regelmatig 1 gemaakt.

Mijn resultaat
smoothieweek


Niet iedereen is het hier misschien mee eens, maar ik zou niet mijn lifestyle kunnen veranderen zonder af en toe jezelf te verwennen met iets wat ongezond voor je is. Voor mij is het de reden om vol te kunnen houden. Je zou je eigenlijk elke week moeten beperken tot 2 jokers om je gezonde lifestyle vol te kunnen houden. Misschien heb jij dit niet nodig, maakt het jouw het juist moeilijker dan moet je het zeker ook niet gaan doen. Maar toch ik gun jullie deze week minstens 1 heerlijke joker. En dan moet je er wel echt van kunnen genieten. Geniet je niet van eten, is het alleen maar moeilijker om patroon te doorbreken.

Ik laat aan jullie de keus om wat voor joker het gaat, maar onthoud wel er zijn grenzen aan de hoeveelheid. Lust je graag chips, dat kan maar eet dan niet die hele zak leeg (zoals ik helaas te vaak doe) Nee neem een klein schaaltje waar je wat chips in doet, En geniet hier echt van. Wil je liever chocola, hierbij geldt hetzelfde niet die hele reep op eten. Neem een paar stukje. Dus geniet met mate is deze week het motto.

Als jij ervoor gekozen hebt deze week te genieten van 1 of 2 jokers, neem daar een foto van en deel het. Daar is de facebook groep voor en natuurlijk instagram met #gezondenfit2015. Of uiteraard je eigen blog.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge