Gezond en fit 2015 Opdracht 5

image_pdfimage_print

Koolhydraten zijn best wel dik makers, daarom vaak het advies om er minder van te eten. Ik hou het door de weeks altijd bij 2 keer op een dag. Soms lukt het niet altijd. Maar het voelt goed als ik een dag maar 2 keer ervan heb gegeten. Dat houd in dat als ik s,morgens havermout heb gegeten ik s,middags geen brood eet. Dan ga ik voor een heerlijke gezonde salade of een wok gerecht waar ik echt gek op ben. Lekker veel groenten dus tussen de middag. Heb nou wel een keertje zin in brood dan zorg ik dat ik de ochtend alleen yoghurt met fruit heb gegeten. Dan kan ik lekker s,middags een boterham of een cracker eten. Daar eet ik ook vaak wel wat rauwkost bij. Wat dacht je van een lekker broodje met file American met komkommer en rucola. Ik ben er gek op.
watisermis

De opdracht deze week is dus probeer eens wat minder koolhydraten binnen te krijgen. Dus minder brood, pasta, rijst, aardappelen binnen krijgen. S,avonds hou ik altijd wel de gewone maaltijden aan. Dus de middagen vervang ik vaak mijn brood.

groenten

 

Durf jij deze uitdaging aan om minder koolhydraten te eten?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Gezond en fit 2015 Opdracht 5

  1. Leuke opdracht! Toevallig had ik me al voorgenomen deze week eens wat andere lunchgerechtjes te proberen. Bijvoorbeeld wraps met veel sla en kip bijvoorbeeld. De avonden vind ik mijn aardappeltjes, pasta en rijst veel te lekker. Maar ik ga eens kijken of ik daar soms ook een vervangend gerecht voor kan maken 🙂
    Joyce onlangs geplaatst…Blote mama buik van DeborahMy Profile

    1. Ja de avond vind ik zelf ook heel moeilijk, daarom laat ik het tussen de middag achterwege. In de ochtend vind ik het ook niet zo moeilijk gewoon een bakje yoghurt met fruit te nemen.
      Ben benieuwd hoe het je deze week vergaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge