Glimlachmomentjes #20

image_pdfimage_print

In dit jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


Geboorte workshop

Ik ga maandag en dinsdag de geboorte workshop doen bij Mirre en dat samen met mijn moeder. Hier ben ik dankbaar voor omdat dit veel voor mij betekend dat ik dit kan doen met mijn moeder. Wel vind ik het ook heel erg spannend, me kwetsbaar opstellen waar mijn moeder getuige van zult zijn. Wat voor gevoelens komen erboven en is onze band sterk genoeg daarvoor. Maar bovenal kijk ik er naar uit weer opnieuw geboren te mogen worden in het warm water bad.


Telefonische consulten

Aangezien de wekelijkse sessies bij Mirre zijn gestopt, waar ik het moeilijk mee heb. Ben ik wel dankbaar dat ik nu gebruik kan maken van elke week even bellen zodat er toch contact is. Even hebben over hoe het gaat, eventueel wat tips krijgen. Gewoon het contact voelt al goed, gewoon dat er iemand is die er voor je is even naar je luistert. Dit heb ik echt nodig, anders zou ik echt heel erg in een gat vallen.
bellen


Mijn mama weer zien

Buitenom de workshop die ik met haar ga doen vind ik het gewoon al fijn om haar weer even te zien. Zo vaak zien we elkaar niet en moeten het vaak alleen met een telefoontje doen. Nu ga ik haar twee dagen lang zien. Kunnen we dus even knuffelen en wat bij kletsen. Ik kijk hier dus heel erg naar uit.

Waar kijk jij naar uit?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge