Glimlachmomentjes #23

image_pdfimage_print

In dit jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


Rust in de zwangerschap

Eindelijk ervaar ik weer rust op mijn zwangerschap. Ook de bezoekjes aan het ziekenhuis zijn relaxter geworden doordat ik zelf meer kracht uitstraal, en heb aangegeven dat ik positief benaderd wil worden. Wil liever niet te veel negativiteit meer in de zwangerschap voelen. Natuurlijk wordt het zwaar (lichamelijk) maar dat hoort er gewoon bij. Ook door de beslissing echt gemaakt te hebben dat het een keizersnede word, heb ik rust gekregen. Hoef me geen zorgen te maken, wat als ik ga bevallen en ik mijn partner niet kan bereiken. Moet ik dan een ambulance bellen. Nee daar hoef ik niet meer aan te denken. Dus heerlijk genieten gewoon van mijn zwangerschap.


Troep opruimen

Nee ik vind het niet leuk om op te ruimen en de spullen in de pakken. Maar als er eenmaal weer veel weg is en in dozen is voelt dat zo fijn en opgeruimd. Want het komt echt steeds dichterbij dat we de sleutel krijgen. En ik wil er eigenlijk geen haastwerk van maken. Maar er moet nog zoveel gebeuren. Kasten beginnen steeds leger te worden, sommige dingen zijn echt weg gegooid. 


Nestelen

Ik kan niet wachten tot we echt over zijn naar ons nieuwe huis. Wil nu zo graag gaan nestelen, nee zijn we juist aan het inpakken. Kan niet wachten tot ik kan rommelen in de nieuwe babykamer. We hebben inmiddels de kleur uitgekozen voor de kamer, nu nog kopen en dat het erop komt in de kamer. Dan kan ik eindelijk echt gaan beginnen. Nog een maand en dan kunnen we beginnen in ons nieuwe huisje.


 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge