Wishlist baby

image_pdfimage_print

We hebben allemaal weleens wat te wensen, soms ook materialistische dingen. Zo heb ik dat ook. Maar dan wel voor de komst van de baby. Omdat eigenlijk alles wel nieuw nog was vanwege Daan hoefde ik maar weinig te kopen. Ja hooguit kleertjes. Maar verder dus eigenlijk heel weinig. Toch heb ik daar al een hele tijd wel behoefde aan om leuke nieuwe dingen voor de baby te kopen. Ook deze baby verdiend speciaal dingen die voor hem/haar gekocht is. Alleen wat koop je als je alles eigenlijk al hebt. Tot nu toe heb ik eigenlijk echt heel weinig gekocht. Toch heb ik wel een klein wensen lijstje nog. En wie weet komen deze dingen binnenkort wel in mijn bezit voor de kleine.

Hydrofiele multidoeken

Ik heb al genoeg van die doeken, maar ik kwam er pas op de negenmaanden beurs achter dat ze deze doeken ook in grotere formaten hebben. Nou dat is natuurlijk ideaal, zeker als het in bad gaat. Ik kan me amper herinneren wat ik gebruikte in het ziekenhuis elke week als Daan in bad geweest was. Maar ik denk de kleine doeken gewoon. Nu heb ik zo,n doek gekocht op de beurs, maar wil er zeker nog een paar bij. Maar op de beurs vond ik ze echt super duur. Nu heb ik een pakket van drie gezien die ik zeker op mijn lijstje heb staan om te bestellen.
Te koop bij babyandmore voor € 19,95

Ster lamp geel

Ik wilde eigenlijk hem niet als lampje, maar gewoon als ster. Maar sterren die ze daarvan hebben zijn echt super klein. Dus kies ik toch liever voor deze als lampje. Wat dan wel handig is dat er een timer op zit zodat hij na 15 minuten uit gaat. Heb al meerdere winkels gezien waar je ze kan kopen, maar ik wil hem gaan bestellen omdat ik een cadeaukaart ervoor kan gebruiken.

Te koop bij Bol.com voor € 16,29

Woezel en Pip fotokaarten

Zulke kaarten wilde ik ook heel graag al hebben toen we Daan verwachtte, maar is er dus nooit van gekomen om ze te kopen. Nu wil ik dit echt gaan doen, maar stel het steeds maar weer uit. Ook deze wil ik bestellen samen met de ster lamp met de cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag kreeg. En kan ik straks van de kleine alle nieuwe mijlpalen gaan vastleggen met zo,n leuke Woezel en Pip fotokaart.

Te koop bij Bol.com voor € 14,99

Luiertasje

Ook een luiertasje staat op mijn lijstje, die stond er ook al op tijdens de zwangerschap van Daan. Maar ook deze kocht ik nooit. Of het er nu wel van gaat komen weet ik ook niet. Het is meer dat ik het gewoon erg leuk vind voor in de luiertas dan dat het echt nodig is.

 

Te koop bij Pippelot voor € 19.90

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Wishlist baby

  1. Ik hoop van harte voor je dat je al deze leuke cadeautjes in de kraamtijd zult krijgen. Hoe zwaar het ook is, geniet toch nog maar even van de laatste weken als zwangere. Het is toch een bijzondere tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge