Glimlachmomentjes #25

image_pdfimage_print

De glimlachmomentjes zijn weer terug, het is al weer even geleden dat ik ze schreef. En dit mag zeker niet ontbreken in mijn leven. Nu ik opnieuw moeder ben geworden en ik het eigenlijk best zwaar vind na alles wat we hebben meegemaakt, wil ik ook af en toe even stil staan waar ik dan wel van geniet. Want eerlijk gezegd zijn er momenteel veel dingen waar ik namelijk niet van geniet. Zelfs van mijn kind kan ik nog niet echt helemaal van genieten. En eigenlijk schaam ik me daar diep voor. Je moet nu toch gelukkig zijn nu je eindelijk dat tweede kindje in je armen hebt. Ja en nee, het is allemaal zo dubbel. Dus hier komt hij dan een lijstje van mijn glimlachmomentjes van de afgelopen tijd.


Max zien slapen in je armen

Ondanks ik het soms helemaal niet fijn vind om Max zo vaak in mijn armen te hebben omdat hij anders gaat huilen als ik hem weg leg. Toch kan het ook zo vreselijk heerlijk zijn als hij dan zo ontspannen in slaap is gevallen in je armen. Dan ziet hij er zo lief en schattig, knuffelbaar uit. En soms kan ik dan echt niet genoeg krijgen om gewoon naar hem te kijken als hij zo heerlijk ligt te slapen. Als ik hem dan zo zie, mag hij echt wel lekker klein blijven. Terwijl ik ook niet kan wachten dat hij iets groter/ouder wordt.


Zelf slapen

Ja dit is ook echt wel welkom, de momenten dat ik kan pakken om te slapen doe ik het ook zeker. Want het is zo lekker even slapen, even geen kind in mijn armen maar in zijn eigen bed. Even gewoon genieten van niets en de heerlijke rust die het met zich meebrengt. En ik moet hier echt van genieten, want heb momenteel zo,n druk leven met een agenda vol afspraken en een kind die 24 uur per dag je nodig heeft. Dus ja ik geniet onwijs van slapen.


Babycafeez

Hier in Winsum hebben ze het Babycafeez en dit is gewoon een bijeenkomst voor moeders onder elkaar. Gewoon lekker kletsen en de kindjes kunnen samen lekker spelen. Ja mijn kindje is daar nog wat te jong voor. Maar mama vond het wel erg leuk om even met andere moeders te praten. Ook omdat ik sociale contacten mis en ik echt nodig heb om onder de mensen te komen. Ik verlang er ook heel erg naar om een vriendin hier in de buurt te krijgen. Maar dit was dus echt wel heel erg leuk om van de week er te zijn geweest. Dit was mijn tweede keer. De eerste keer was nog in de zwangerschap en nu mocht Max buiten te buik met mama mee.


Samen met Max douchen

Omdat het met het gipsen niet helemaal gaat zoals gehoopt (vertel ik later in een blog) zit hij zonder gips. En de eerste week dat hij zonder zat, ben ik heerlijk met hem onder de douche geweest. Dit is zo fijn als dit kan, lekker samen genieten van de warme douche stralen. En ook het zien dat Max lekker geniet ervan, en geniet van met papa onder de douche te staan. Want hij mocht ook in die week met papa douchen.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Glimlachmomentjes #25

  1. Ik hoop dat het een beetje mag gaan met je! Soms maak ik me wel zorgen hoor, als ik je blogjes lees..Sterkte ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge