Glimlachmomentjes #5

image_pdfimage_print

In het nieuwe jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


Uiteten
Omdat we iets te vieren hadden gisteren (twee jaar partnerschap) zijn we heerlijk uiteten geweest. We zijn naar een wereld restaurant geweest, waar je lekker kan wokken, je eigen pizza kan samenstellen, Peking eend kan eten, er ligt een varken waar je vlees van nemen, pannenkoeken, Barbecueën, teppanyaki, Sushi, Saladebuffet en heel veel soorten toetjes. Het was te veel om alles te proberen. Maar wat was het lekker zeg. Taste and Flavor is voor nu even echt mijn favoriete restaurant. We gaan daar zeker nog eens terug, nog genoeg om uit te proberen daar.
tasteandflavor


Krokussen
Nu de zon steeds meer gaat schijnen komen er de meest mooie kleuren krokussen boven. Ik ben er gek op om ze te zien. Vooral omdat de meeste die je ziet paars zijn. En ja ik heb iets met de kleur paars sinds we Daan verwachtte, en dat zal nooit meer verdwijnen wat ik met deze kleur heb. Maar dat de krokussen uit de grond komen is een teken van lente. Vaker de zon die tevoorschijn komt, springen lammetjes en geitjes in de wei. En dus heerlijk vaker naar buiten met het heerlijke weer. Helaas is het nu nog net even steeds te koud, maar die warmte komt vast ook wel.


Dingen oppakken
Mijn lichaam heeft een flinke opdonder gekregen vanwege de operatie en de miskraam, en nog ben ik aan het herstellen van beide. Maar voor mijn gevoel werd het tijd om weer wat dingen op te pakken. Het thuis zitten werd ik gek van, dus wilde graag weer gaan werken op de kinderboerderij. Ik merk wel wat het zwaarder is dan normaal, maar wat was het fijn om gewoon weer bezig te zijn en dat in de buiten lucht. Ook ben ik weer in dezelfde week voor het eerst weer naar een yogales gegaan. Ook dat was erg zwaar, maar ook heel fijn. Probeer dit weer elke week te gaan doen, zodat ik weer beetje mijn conditie op kan bouwen.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge