Halloween op Netflix

image_pdfimage_print

Halloween komt er weer aan op 31 oktober, en ik heb voor jullie een aantal films op een rijtje gezet die echt bij Halloween passen. En deze kan je natuurlijk allemaal bekijken op Netflix.
Zelf heb ik weinig met Halloween, maar misschien pik ik ook wel even een filmpje mee met jullie. Hocus Pocus ken ik al wel, en vind ik ook wel een leuke film.

Hou jij van dit soort films? En welke Halloween film raad jij mij aan?

Frankenweenie
Nadat zijn hond is overreden door een auto probeert een jongetje met veel fantasie zijn hond weer tot leven te brengen met een bijzonder experiment.

Monsterhouse
Een enge buurman, speelgoed dat verdwijnt en dan ook nog eens niet geloofd worden door je vrienden. Een nachtmerriescenario dat zelfs nog erger wordt.

Hocos Pocus
Drie zonderlinge heksen komen uit de 17e eeuw terug voor een nachtje dollen en komische chaos. Ze willen weer jong worden maar daar steken drie kinderen een stokje voor!

The haunted mansion
Als Jim, zijn vrouw en kinderen een spook ontmoeten in een spookhuis tijdens een sollicitatiegesprek, krijgen ze een spoedcursus in normen en waarden.

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

× Hoe kan ik jouw helpen?