Mijn nieuwe sieraad

image_pdfimage_print

Ben vandaag heel hard aan het werk geweest om voor jullie een filmpje op te nemen. Moeilijk hoor zo,n filmpje maken. En sorry ben ook wat zenuwachtig op het filmpje te zien. Toch hoop ik dat jullie het leuk vinden en hem ook even afkijken.

Laat jullie weten wat je van het filmpje vond, ik vind het namelijk heel eng dit te posten maar we gaan er gewoon voor.

PS: Duimpje omhoog zit aan de bovenkant dacht beneden hihi…
Mijn kanaal

DSC_0052 (800 x 531)

DSC_0062 (800 x 531)

Besteld bij de webshops:

De locker en tekstplaatje
Armbandenwinkel.nl
Ketting + steentjes + naamplaatje
Mamakado
Charms + parels
Shoppe

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

16 thoughts on “Mijn nieuwe sieraad

 1. Wat mooi om Daan op deze manier altijd bij je te dragen. En nog fijner dat je het ook echt zo voelt. Daan is natuurlijk hoe dan ook bij je, maar op deze manier wordt het een klein beetje tastbaar.

  Ik keek het met tranen in mijn ogen. Je doet het goed Debbie. Kanjer!

 2. Respect voor je filmpje, ik heb het ook met tranen in mijn ogen bekeken.
  De ketting is echt prachtig, het is fijn dat je Daan nu altijd bij je kan dragen.
  Ik vind je een kanjer!

  1. Weer traantjes maar ook weer met een lach naar gekeken,of is dat gek?, mooi gemaakt Debbie iets wat je koestert en met veel liefde draagt. Respect voor jou hoe je er mee om gaat. Dikke xxx en knuff

 3. Lieve Debbie,schitterend filmpje wat kan jij je goed verwoorden,en wat een mooie gedachten allemaal wat je aan en in je ketting heb gedaan. Geniet er maar fijn van.
  Groetjes van mij.

 4. met tranen in mijn ogen heb ik je filmpje zitten kijken. Wat een ongelovelijk sterke vrouw ben jij zeg!! Ik heb echt ontzettend veel respect voor jou om hoe jij met dit vreselijke verlies om gaat. Je doet het zo goed!
  Je hebt een prachtige ketting samengesteld , een mooi eerbetoon aan Daan , jullie mooie mannetje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge