HAPPY CHALLENGE mijn waarden

image_pdfimage_print

happychallenge-omslag-met-namen
Hebben jullie al gelezen over de Happy challenge van Marieke, Kelly en Lisanne. Ze gaan er 10 weken voor zorgen om wat blijheid in de wereld te brengen en daar hoort elke vrijdag een opdracht bij. De ene keer moet je over iets nadenken, de andere keer is het een opdracht die je daadwerkelijk uit kunt voeren.
Wil je hieraan meedoen of gewoon wat blijheid ontvangen meld je dan aan op de facebook. Je hoeft niet speciaal een blogger te zijn om mee te doen, je kan ook via facebook twitter instagram meedoen, gebruik dan hashtag #dehappychallenge

Ik ga elke week kijken of ik mee kan doen met de opdracht en deze week doe ik mee en daarom schrijf ik er hier over. De opdracht is om na te denken over je waarden, wat vind jij nou belangrijk in het leven. Daarbij kan je uit onderstaande lijst 3 waarden kiezen. Eerst dacht ik wat lastig, maar al snel had ik een idee welke waarden wel heel goed bij mij passen.

waarden

Mijn waarden.

Liefde: Het lijkt wel een cliché want kom hem al op vele blogs tegen. Ik heb mijn grote liefde gevonden jaren geleden al, heb een tijdje terug getwijfeld erover. Maar we zijn weer terug bij elkaar, en dat betekend toch echt ware liefde. Zonder liefde kan een mens niet leven ben ik van mening, maar zonder van jezelf te houden kan je ook niet liefhebben voor een ander. Dus liefde voor jezelf staat altijd voorop, daarnaast is er liefde over voor mijn vriend familie en vrienden.

Familie: Dit in de zin van mijn eigen gezinnetje stichten, heel lang wil ik dat al samen met mijn vriend. Maar wij hebben ervaren dat het niet vanzelfsprekend is dat je een gezinnetje kan stichten. Toch mogen we dit geluk gaan meemaken omdat ik inmiddels na jaren zwanger ben. Dus is deze waarden extra belangrijk voor me. Mijn eigen familie die ik straks heb, een kleintje om de rest van me leven voor te zorgen en alles te leren wat ik heb mogen leren.

Stabiliteit: Voor mij is rust en stabiliteit erg belangrijk, als er ineens iets onverwacht te gebeuren staat kan ik nogal in de stress schieten. Maar sommige onverwachtse dingen zijn wel leuk. Maar ik hou wel van een lekker rustig leven en te weten dat mijn partner elke dag thuis komt van zijn werk… Ons leven gaat er dan straks wel heel anders uitzien, maar ook voor een kind is stabiliteit belangrijk dus komt dat goed uit.

Doe jij ook al mee?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

7 thoughts on “HAPPY CHALLENGE mijn waarden

  1. Ik doe wel mee maar heb nog geen blog geschreven, moet dat nog doen!
    wilde gisteren hier trouwens ook reageren maar kreeg telkens foutmelding, dus na 5x proberen poging maar gestaakt… Dan weet je dat 😉
    Nicole onlangs geplaatst…Not so Blue Monday!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge