Stuiter stuiter stuiter… Wie ben ik!?

image_pdfimage_print

We zijn al druk aan het inkopen geweest voor onze kleine. We hadden niet echt in ons hoofd dat er een thema in het kamertje zou komen. Maar toen ik een eerste dekentje kocht van teigetje, waren we na een tijdje helemaal om. Ik wilde dan ook graag gewoon alles van hetzelfde en ik heb me zin gekregen. We zijn dus op zoek gegaan naar spullen van teigetje en het nodige gekocht ervoor. Het enigste wat nog op de foto,s ontbreekt is het box kleed van teigetje, maar de box hebben we ook nog niet opstaan. Die staat nog netjes in doos te wachten.

 • 2 lieve kruip pakjes
 • Deken
 • Badcape
 • Luieremmer, zeepdoos, billendoekjes doos
 • 2 aankleedkussen hoezen
 • borstel, kam, badthermometer, pedicure setje

DSC_0017

DSC_0024

DSC_0021

DSC_0020

DSC_0001

DSC_0003

DSC_0004

DSC_0006

Er moest natuurlijk ook een echte teigetje knuffel komen, en daar zorgde de aanstaande papa dus al snel voor. Moet je kijken hoe lief, hij zit gewoon te wachten op ons kleintje.

DSC_0027

DSC_0019
Wat vinden jullie van teigetje?

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

5 reacties

 1. jennn schreef:

  Ik vind Teigetje geweldig! Maar… dat liedje had ik op de een of andere manier al de hele week in mijn hoofd. Ik was hem net kwijt… tot ik hier kwam kijken 😛

 2. Joost schreef:

  Ziet er mooi uit.!

 3. Tamara schreef:

  Hartstikke leuk! Vooral badcape!

  Hier niet echt een thema, al hebben we wel het badsetje van draakje Dirk. Maar voor de rest van alles, wel voornamelijk knal roze..
  Tamara onlangs geplaatst…De Happy Challenge: WaardenMy Profile

 4. Whitney schreef:

  Leuk!! Tijgertje is echt leuk. Die 2 pyjama’ s hebben wij ook (past hij helaas niet meer). Was me eerste aankoop. Moest iets kopen hihi..
  Whitney onlangs geplaatst…Een off-dayMy Profile

  • debbie schreef:

   Ja we hadden een kortingsbon voor H&M dus moesten we ook wat kopen, en aangezien we toch al met teigetje spullen bezig waren was dit wel erg toepasselijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?