HAPPY CHALLENGE positieve gewoonten

image_pdfimage_print

positieve-gewoonten2-150x150
Mijn positieve gewoonten:

  1. Goed luisteren, ik luister graag naar andere ook als er problemen zijn bij de ander. Zelfs soms zo erg dat ik mezelf weg cijfer, voorheen vond ik andere altijd belangrijker dan mezelf. Gelukkig stel ik mezelf nu bovenaan, maar ben nog altijd een luisterend oor.
  2. Sociaal, er wordt vaak gezegd dat ik erg sociaal ben. Maar dan snap ik zelf nog niet zo goed waarom ik dan zo slecht contacten leg en vriendschappen sluit.
  3. Ik merk dat ik steeds sterker word, jaren terug was ik altijd dat meisje die altijd maar ziek was vanwege mijn vermoeidheid syndroom (natuurlijk heb ik daar nog wel last van) Maar ik ben zo gegroeid de laatste tijd. Meer zelfvertrouwen gekregen door het vele afvallen, en nu dat ik zwanger ben. Heb het gevoel dat ik de wereld aan kan samen met mijn partner.

Mijn negatieve gewoonten:

  1. Geen ritme met slapen, ga meestal te laat naar bed en sta ook altijd erg laat op. Tenzij ik moet werken of een afspraak heb. Ik heb me slaap hard nodig en juist de goede ritme maar toch lukt het me niet eigen te maken. Ach die ritme moet er straks toch echt gaan komen als de kleine eenmaal geboren is.
  2. Weinig geduld, met sommige dingen heb ik echt geen geduld… Meestal als het gaat om computer dingen wat niet lukt, dan kan ik snel boor worden en het opgeven.
  3. Piekeren, ik heb het al een keer eerder gezegd dat ik echt iemand ben die veel piekert. En daar kom je niet zomaar even vanaf, en dat vind ik geen fijne gewoonten.

Gewoontes die ik nog wil toevoegen aan mijn leven:

  1. Vaker naar buiten gaan om heerlijk te wandelen
  2. Iets meer aan het huishouden doen als dat natuurlijk vanwege de energie toelaat.
  3. Weer mijn gezonde eetpatroon terug krijgen. Ik eet nog steeds wel gezonder dan voor ik begonnen was met afvallen, maar sinds ik zwanger ben toch aardig aan het afwijken. Teveel slechte tussendoortjes.
Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “HAPPY CHALLENGE positieve gewoonten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge