HAPPY CHALLENGE Wees dankbaar (1)

image_pdfimage_print

Alweer opdracht 7 van de Happy Challenge, en opdracht 6 is nog niet eens online maar die komt morgen wel online te staan. Waarom dan eerst deze opdracht, nou dit is een opdracht die ik wil proberen elke dag uit te voeren dus moet je ook begin van de opdracht week beginnen.

De opdracht deze week is elke dag een dankbaarheid lijstje te maken, sta elke dag even stil bij de kleine dingen waar je dankbaar voor bent. Je gaat daardoor de wereld veel meer waarderen waarin je leeft. Ik heb dit weleens eerder gedaan en voelde me daar best goed bij. Maar ben er ineens mee gestopt, want vond het toch best lastig elke dag iets te noemen waar ik dankbaar voor ben. Deze week ga ik het echt proberen elke dag te doen en dan komt elke avond me lijstje online te staan.

Wil jij meer blogs lezen die hieraan mee doen kom dan eens kijken op de facebook pagina

Mijn dankbaarheid lijstje van vandaag

Screenshot_2014-02-28-16-40-11

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “HAPPY CHALLENGE Wees dankbaar (1)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge