HAPPY CHALLENGE Wees dankbaar (1)

image_pdfimage_print

Alweer opdracht 7 van de Happy Challenge, en opdracht 6 is nog niet eens online maar die komt morgen wel online te staan. Waarom dan eerst deze opdracht, nou dit is een opdracht die ik wil proberen elke dag uit te voeren dus moet je ook begin van de opdracht week beginnen.

De opdracht deze week is elke dag een dankbaarheid lijstje te maken, sta elke dag even stil bij de kleine dingen waar je dankbaar voor bent. Je gaat daardoor de wereld veel meer waarderen waarin je leeft. Ik heb dit weleens eerder gedaan en voelde me daar best goed bij. Maar ben er ineens mee gestopt, want vond het toch best lastig elke dag iets te noemen waar ik dankbaar voor ben. Deze week ga ik het echt proberen elke dag te doen en dan komt elke avond me lijstje online te staan.

Wil jij meer blogs lezen die hieraan mee doen kom dan eens kijken op de facebook pagina

Mijn dankbaarheid lijstje van vandaag

Screenshot_2014-02-28-16-40-11

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

2 reacties

  1. jennn schreef:

    Fijn lijstje om dankbaar voor te zijn!

  2. Nicole schreef:

    Heel goed dat je dit doet!
    Ik doe t ook maar omdat mijn dagen nogal eentonig zijn nu in het ziekenhuis maak ik er een totaallijstje van!
    Nicole onlangs geplaatst…37 wekenMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?