Het missen van een telefoonhoesje

image_pdfimage_print

Niet lang terug was ineens uit het niets mijn mobiele telefoon stuk. Ik kreeg hem met geen mogelijkheid aan. Dus ik moest hem weg brengen naar de winkel en ook die konden niets voor mij doen. Ja hem opsturen om hem dus te laten maken. Daar baalde ik van, er werd gezegd minstens 2 tot 3 weken ben je hem dan kwijt. Achteraf was het gelukkig allemaal sneller klaar dan verwacht. Maar ik was bang dat ik hem heel erg zou gaan missen. Want we weten allemaal wel hoe verslavend een mobiele telefoon op zak werkt. Even op Facebook kijken, dat ene berichtje sturen via whatsapp, foto,s maken… Ga maar zo door. Alleen ik dacht als eerste aan, dat ik ongeveer twee weken later naar Mirre zou gaan. Dan ben ik toch een stuk van huis weg en dan wil ik bereikbaar kunnen zijn. Stel er gebeurd iets onderweg en ik kan zelf niemand bereiken, dit had ik net de keer de voor mee gemaakt. Ik was even niet zo handig geweest om naar de bus tijden te kijken van Emmen naar Valthe. Toen bleek dat het helemaal was omgegooid en dat ik nooit op tijd voor mijn afspraak kon komen. Dus met een mobiele telefoon op zak kon ik ze bereiken. En dit pakte prima uit.

Alleen ik had niet verwacht dat ik mijn mobiele telefoon niet zo heel erg zou missen, maar wel het hoesje wat erom heen zit. Heel stom, maar zo vreselijk handig dat ding. Waarom, nou ik heb een hoesje die mijn hele mobiele telefoon beschermd. Maar je kan er aan de binnenkant ook twee pasjes in doen. En daar ging het mij om. Ik maak regelmatig gebruik van het openbaar vervoer, dus mijn OV chipkaart zit in mijn hoesje. Zo hoef ik alleen mijn mobiele telefoon tegen het kastje in de bus te houden en ik ben ingecheckt. Nu moest ik me pasje dus in mijn portemonnee bewaren en dit vond ik echt super onhandig. Verder zit ook nog een ziekenhuis pasje in mijn telefoon hoesje, want ook daar heb ik een abonnement op dat ik er zo vreselijk vaak moet wezen.
Wat mis jij het meeste aan je mobiele telefoon als je hem niet op zak hebt?


Verder mag ik via dit artikel iemand gelukkig maken met 30 euro shop tegoed bij Hoesjes outlet, hier kan je een leuk en of praktische hoesje bestellen voor jouw mobiele telefoon. Misschien wel voor jouw Samsung Galaxy, Huawei maar ook iPhone 7 hoesjes
Het enige wat jij hoeft te doen is een reactie hier achter laten met een geldig email adres. Als winnaar wordt je benaderd daarop met de couponcode. Je kan meedoen tot 7 maart.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

6 thoughts on “Het missen van een telefoonhoesje

  1. Ik heb mijn ov kaart en id kaart in mijn hoesje. Ov kaart ondat ik hem dagelijks nodig heb voor woon werk verkeer en een telefoon uit de broekzak pakkrn makkelijker is als je portemonnee uit een tas te vissen.
    En mijn id kaart omdat ik niey altijd zin heb om mijn tas mee te nemen ergens heen. Bv een restaurant.

    Nu pak ik mijn telefoon, die ik toch altijd bij me heb, en hrb “vervoer” bij me en een legitimatie.

  2. Ik heb zelfs nooit meer een portemonnee op zak… alleen mobiel met pasjes, dus dat zou ik wel erg gaan missen…. nou ‘bof’ ik wel want ik heb nog een werkmobiel 🙂

  3. Nou, dat zou ik heel handig vinden. Mij telefoon zit vol barsten sinds ik hem voor de zoveelste keer liet vallen…zonder hoesje. Dus ik doe graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge