Huis vol foto,s

image_pdfimage_print

Op pad met de camera

Wij gaan er vaak op uit als we wat mooie foto,s willen hebben van Max. We maken toch al veel foto,s van hem. Maar soms als we weer eens iets leuks mogen bestellen dan maken we speciaal een echt mooie foto met een spiegelreflex camera. En meestal is het zijn papa die dat doet. Voor mij is het al wel heel lang geleden dat ik die camera echt heb gebruikt. Ik gebruik altijd mijn telefoon. Want zo,n grote camera steeds meeslepen met een peuter erbij zie ik gewoon echt niet zitten. Dat gebeurd wel weer als hij wat ouder is. Dus de mooiste foto,s die bij ons in huis hangen zijn gemaakt door zijn papa. En wat ben ik daar onwijs blij mee. Maar het houd nu wel een beetje op. De volgende keer maar opa en oma blij maken met een mooie foto.

Squares

Collage squares zijn momenteel helemaal hip zie ik overal online en wat zijn ze leuk. Waarschijnlijk heb je de squares al wel eens gezien, maar dan als verschillende foto,s bij elkaar als een collage. Maar deze is weer een heel ander effect. Dit is een foto die in meerdere vakjes is gedeeld en met een klein stukje ruimte er tussen wordt opgehangen aan de muur. Je kan zelf kiezen hoeveel squares je gebruikt voor de foto. Wij gebruikte er zes voor de foto, helemaal perfect.

Wel moet ik zeggen dat ik het niet goedkoop vind, want voor degene die wij kregen betaal je € 81,95. Wel wordt ik hier echt blij verrast van want het resultaat is echt heel mooi.

Canvas

Wat natuurlijk bijna in elk huishouden wel favoriet is de canvas foto, want die is het meest bekend. Daar hebben wij zelf in de woonkamer een hele mooie hangen van baby Max, en eentje boven de eettafel van ons met Daan. Het enige wat ik denk nog stiekem mis is een foto met het hele gezin erop. Je kent ze misschien wel zo,n eentje met een schaduw kindje op de foto. Maar eigenlijk is het ook weer prima zo. Want we zijn toch altijd wel compleet als gezin, want Daan is er altijd wel of hij nou leeft of niet. Wel of niet op de foto staat. Hij is ook onderdeel van ons gezin.

Hebben jullie ook bijzonder foto,s in huis hangen?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge