In het leven van week 31

image_pdfimage_print

Vakantie

Mijn partner heeft drie weken vakantie gehad en die zijn sinds vorige week alweer om. Helaas niet het weer gehad wat we gehoopt hadden. We wilde graag het zwembad opzetten in de tuin, maar het was af en toe wel lekker zomers weer. Maar niet lang genoeg om dat ding op te zetten. De laatste week van zijn vakantie hebben we een drukke en erg leuke week gehad.

19 juli

We gingen een lange rit maken in de auto, want we gingen helemaal naar Zoetermeer toe. Op bezoek bij vrienden die we alleen nog maar online kende. Het zou kraambezoek zijn geweest, maar door omstandigheden en Corona konden we nu pas gaan. De kleine meid is inmiddels zes maanden oud, en we hadden allemaal mooie cadeaus mee. Ze kreeg het eerste loopfietsje van Max en de loopwagen van hem. Daarnaast namen we de babycooker mee voor ze. En we kochten ook nog een leuk nieuw cadeau voor de kleine meid. We hebben een super leuke dag gehad. En waren pas om 23.00 thuis. Max deed het heel goed ondanks geen middag slaapje en terug naar huis hooguit een kwartier geslapen.

 

21 juliTwee dagen later gingen we weer een beste rit maken met de auto, om naar oma (mijn moeder) te gaan. Hier zijn we echt al heel lang niet geweest door omstandigheden. Maar wat was het fijn om mijn moeder weer te zien. En Max vond het ook al zo leuk. Hij vond de poesjes van oma wel heel interessant. Lekker even buiten kijken naar de poesjes. En bloemen plukken voor oma, en grassprieten voor de poesjes. Onderweg naar huis even wat eten bij de MC Donalds, en gelukkig heeft Max deze rit wel veel geslapen. Wel eerder thuis dan het uitje ervoor.

23 juli

Even lekker een wandeling maken. Ik had daarvoor een telefonische afspraak met een lotgenoot, en dan is het daarna wel even fijn je hoofd weer wat leeg te maken.

Dan gingen we uiteten bij de WOK vanwege 50 jaar trouwen van opa en oma (mijn schoonouders) Max die heeft geen seconde op zijn stoel kunnen zitten, hij was maar heen en weer aan het rennen. Gelukkig niet vervelend, maar wel vermoeiend zo. Ondertussen heeft hij wel wat gegeten, vooral de pannenkoek en het ijs waren favoriet bij hem. Voordat we naar binnen gingen moesten we even bij de boten kijken, en Max koos er eentje uit die hij wel wilde hebben. Tijdens het etentje werd mijn partner herkend, vanwege mijn instagram. Hoe grappig is dat, hij wees me waar ik zat en zo hadden we even een gesprekje.

26 juli

Ik ben helemaal gek op Animal Crossing spelen op de Nintendo Switch, maar ik ben bang dat ik nu moet delen met mijn peuterzoon. Hij vind het vissen er leuk, en het zwemmen. Alleen lukt hem het nog niet om beide knoppen tegelijk te gebruiken waardoor hij niet echt kan vissen en zwemmen. Maar dat duurt vast niet lang, als deze mama het af en toe af kan staan voor hem. Het ziet er wel heel leuk uit zo. Maar nog iets te jong voor een eigen spelcomputer.Hij moet het nog maar even met zijn telefoon doen (oude telefoon van papa) waar hij filmpjes op mag kijken en spelletjes doen.

28 juli

En ineens gaat hij zijn broodje in de ochtend aan zijn eigen tafeltje eten. Hij zit er eigenlijk nooit aan, en nu dit. Zo schattig om te zien. Wij eten in de ochtend namelijk nooit aan de grote eettafel. Maar mag hij zijn bordje mee nemen naar de bank. Dus dit was wel leuk voor de verandering.

30 juli

Na een hele tijd niet geweest te zijn, zijn we lekker weer even naar de kinderboerderij geweest. Even weer de konijnen aaien die favoriet blijven. Een heleboel mooie veren vinden en meenemen. Varkens nadoen en klimmen en klauteren. Dat was weer super gezellig.

31 juli

Het was weer even heerlijk weer en daar hebben we even gebruik van gemaakt. Ik heb zijn kleine zwembandje gevuld met water, hij maakte er een modderbad van. Maar wat een plezier had hij in de tuin. Een kind kan je al snel gelukkig maken met iets simpels.

1 augustus

Max is en blijft gek op treinen. Hij gaf zelf aan bij mama op de fiets te willen, treinen kijken. Nou dat deden we dan ook. Nadat we bij de treinen waren geweest door gefietst langs de kinderboerderij, omdat hij erheen wilde. Maar omdat ze de weekenden dicht zijn hier, zijn we er alleen even langs gefietst. Door naar een speeltuintje daar. Het was wel bloedheet daar in de zon. Maar heeft lekker even gespeeld met wat andere kindjes.

2 augustus 

En de laatste dag van de week zijn we niet alleen treinen gaan kijken. Nee dit keer zijn we samen met de trein weg gegaan. En ook nog even in de bus gezeten. We zijn wezen shoppen in de stad. Heeft een mooi boekje gekregen van mij. En hebben sandalen gepast bij de schoenenwinkel. We moesten ze alleen wel bestellen omdat ze alleen een on-paar hadden. Maar die komen deze week thuis. Daar kreeg hij twee stuiterballen. En daarna zijn we een ijsje gaan eten. Nou dat was helemaal geweldig. Ook moest hij rennen achter de duiven aan. Vet schattig, maar ook gevaarlijk aangezien hij zo de weg op vloog. (ja mijn kind) Als laatste nog even langs Musjes, aangezien ik nodig moest plassen. Kreeg ik Max natuurlijk de winkel niet meer uit. Zoveel moois te zien, maar ook mee te mogen spelen. Daarna zijn we met de bus en trein terug naar huis gegaan. Leuk maar ook heel vermoeiend geweest voor beide.

Wat voor leuke dingen doe jij graag met je kind?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge