Huiskamer bijeenkomsten

image_pdfimage_print

Achter de schermen ben ik al een tijdje bezig samen met Nathalie om huiskamer bijeenkomsten te gaan organiseren voor ouders van overleden kinderen. Het valt nog niet mee omdat er wel interesse is maar ook overal door het hele land. Momenteel zijn er twee opties voor locatie en dat is in Gouda onder leiding van Nathalie van Lieve Juul en Groningen onder de leiding van mijzelf. Ik hoorde al wel dat er zeker meerdere moeders hieraan mee willen werken en hun huis beschikbaar stellen. Zo kunnen we door het hele land deze bijeenkomsten gaan organiseren.

Wat is precies de bedoeling

Bij elkaar komen met ouders die een kind verloren hebben, of het nou tijdens de zwangerschap is, net na de zwangerschap of later. Iedereen heeft zijn/haar verhaal en die mag tijdens deze bijeenkomsten gedeeld worden. Tijdens een lekker bakje koffie/thee en iets lekkers erbij, leren we elkaar kennen. Vertellen over ons prachtige kind over ons zelf en waar we nu staan. Huilen en lachen het mag allemaal. We zijn er voor elkaar.

Lunchen

Omdat we graag de tijd voor elkaar willen nemen en niet dat we binnen een half uur uitgepraat zijn (waar ik zeker niet vanuit ga) is het misschien leuk om dit in de middag te organiseren. En dan een heerlijke lunch voor de gasten klaar te zetten. Daarom willen we wel een kleine bijdrage vragen voor als je aanwezig bent.

enquête

Ik heb een enquête gemaakt zodat je die kan invullen, dat we kunnen zien wat de wensen zijn.
Misschien moeten we hierna gewoon eens een datum prikken en kijken hoeveel mensen aanwezig willen zijn.

Ik ben heel benieuwd naar jullie en jullie verhalen, graag deel ik zelf ook mijn verhaal over Daan. Het lijkt me zo mooi om bij elkaar te mogen komen, want we delen allemaal 1 ding en dat is de liefde voor ons onzichtbare kind.

Dit zijn dus alvast ideeën.
De eerste bijeenkomst willen we graag in Gouda gaan plannen in het nieuwe jaar, daarna eentje in Groningen.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “Huiskamer bijeenkomsten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge