In de vriendin

image_pdfimage_print

Ik wilde dit eigenlijk plaatsen voordat het blad in de winkel lag, maar aangezien ik er pas achter kwam in mijn opname in het ziekenhuis dat hij in de winkel lag kon dat niet.20140524_131741

Een tijdje terug wilde mijn vriendin Linda mij verassen omdat ik de laatste tijd zoveel had meegemaakt, en nog van alles op ons afkomt door ons kindje. Ze gaf ons samen op voor het rubriek “hartsvriendin” in het blad de “Vriendin” Dit vond ik wel erg spannend en natuurlijk heel leuk en lief van haar. Eigenlijk was het in die periode van mijn zwangerschap erg zwaar om een lange reis te maken, maar dit kon ik niet afslaan toch. Ik besloot naar Den-Haag te gaan, waar mijn vriendin woont. Daar ging ik logeren, want ze kwamen daar langs voor ons. Werden opgemaakt en ons haar werd gedaan, en ondertussen werden de vragen op ons afgevuurd. Nee niet echt zo letterlijk, het was een erg leuk gesprek. Ook moeilijke dingen kwamen aan bod zoals mijn zwangerschap. Maar ze hebben er zeker iets moois van gemaakt.

20140524_132602Ik kreeg later nog een paar hele mooie foto,s toegestuurd van ons. Die wil ik natuurlijk ook nog even delen met jullie.
Vriendin

Hebben jullie hem toevallig gelezen?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

9 thoughts on “In de vriendin

  1. Ik lees de Vriendin nooit maar het interview ziet er prachtig uit. Wat liev dat je vriendin je opgegeven heeft. De foto’s zijn ook heel mooi. Echt iets om trots op te zijn.
    Jess onlangs geplaatst…Mirror shotsMy Profile

    1. Ja ik ben ook erg blij dat ik zo,n fijne vriendin heb. Maar toch mis ik een hele goede vriendin die dan ook echt in de buurt woont. Dus weet ook precies hoe jij je voelt. Het valt ook niet mee om een goede vriendin te hebben, ze zijn uniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge