In de vriendin

image_pdfimage_print

Ik wilde dit eigenlijk plaatsen voordat het blad in de winkel lag, maar aangezien ik er pas achter kwam in mijn opname in het ziekenhuis dat hij in de winkel lag kon dat niet.20140524_131741

Een tijdje terug wilde mijn vriendin Linda mij verassen omdat ik de laatste tijd zoveel had meegemaakt, en nog van alles op ons afkomt door ons kindje. Ze gaf ons samen op voor het rubriek “hartsvriendin” in het blad de “Vriendin” Dit vond ik wel erg spannend en natuurlijk heel leuk en lief van haar. Eigenlijk was het in die periode van mijn zwangerschap erg zwaar om een lange reis te maken, maar dit kon ik niet afslaan toch. Ik besloot naar Den-Haag te gaan, waar mijn vriendin woont. Daar ging ik logeren, want ze kwamen daar langs voor ons. Werden opgemaakt en ons haar werd gedaan, en ondertussen werden de vragen op ons afgevuurd. Nee niet echt zo letterlijk, het was een erg leuk gesprek. Ook moeilijke dingen kwamen aan bod zoals mijn zwangerschap. Maar ze hebben er zeker iets moois van gemaakt.

20140524_132602Ik kreeg later nog een paar hele mooie foto,s toegestuurd van ons. Die wil ik natuurlijk ook nog even delen met jullie.
Vriendin

Hebben jullie hem toevallig gelezen?

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

9 reacties

 1. Sas schreef:

  Ziet er erg leuk uit, mooie foto’s!
  Sas onlangs geplaatst…2 years: back in time: In ondertrouwMy Profile

 2. Nicole schreef:

  Ik lees het blad niet maar leuk zeg! Lief van die vriendin ook..
  Nicole onlangs geplaatst…Jubileum: 1 jaar getrouwd!My Profile

 3. Jess schreef:

  Ik lees de Vriendin nooit maar het interview ziet er prachtig uit. Wat liev dat je vriendin je opgegeven heeft. De foto’s zijn ook heel mooi. Echt iets om trots op te zijn.
  Jess onlangs geplaatst…Mirror shotsMy Profile

 4. Super leuk dat jullie er samen in staan. Helaas heb ik het artikel niet gelezen.
  Kim / Vintage & Beauty onlangs geplaatst…Review event: Closet sale in de Boom (Groningen)My Profile

 5. Wow zo heerlijk een hartsvriendin. Die heb ik namelijk niet en ben ik nog steeds zoekende en zou er graag zo 1 willen tegen komen.. maar helaas. Maakt me best al wel lang verdrietig mis zo iemand echt. Prachtig meis!! Geniet daar van.
  Mama van Jenthe (Kelly) onlangs geplaatst…Mijn eerste woordjesMy Profile

  • debbie schreef:

   Ja ik ben ook erg blij dat ik zo,n fijne vriendin heb. Maar toch mis ik een hele goede vriendin die dan ook echt in de buurt woont. Dus weet ook precies hoe jij je voelt. Het valt ook niet mee om een goede vriendin te hebben, ze zijn uniek.

 6. yvonne schreef:

  Wat grappig is dat linda bunk?
  yvonne onlangs geplaatst…Zou het?!My Profile

 7. Yvonne schreef:

  Ja ik heb haar ooit leren kennen via tmf chat denk ik. inmiddels geen contact meer, maar wel grappig dat ik der meteen herkende 😛
  Yvonne onlangs geplaatst…Zou het?!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?