International baby loss awereness

image_pdfimage_print

photo720Ik heb begrepen dat het deze week “International baby loss awereness” was, vandaag is de laatste dag. Zelf had ik hier nog nooit van gehoord, maar zag het op instagram. En ben even verder gaan klikken op de link en ik kwam uit op mylifeblogs.nl.

Ik ben een “onzichtbare mama” een mama met een vlinderkindje. En dit moet meer bespreekbaar worden in de wereld. Want ik ben niet de enige mama die rondloopt zonder kindje. En je kan juist zoveel steun ontvangen/geven aan mede mama,s van vlinderkindjes.

Omdat ik nu pas weet heb van deze week, en meerdere onder ons wil ik het toch even onder de aandacht brengen. En met de oproep om vanavond om 19.00 een kaarsje te branden voor alle vlinderkindjes onder ons. Even aan hun denken, tegelijk even stil staan bij alle mama,s die hier doorheen gaan. Want nee ik ben niet alleen.

Steek jij vanavond voor onze kindjes een kaarsje. Ik wel en sta dan even stil bij Daan en al jullie lieve, mooie, bijzondere vlinderkindjes.

10686966_10203032467313105_152638158183076553_n

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “International baby loss awereness

  1. Ik had geen kaarsje branden, omdat het altijd een beetje hectisch is rond dat tijdstip met Luuk.
    Maar ik heb wel aan jou en alle andere mama’s gedacht <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge