Iphone fotografie*

image_pdfimage_print

[social_share]

Jullie weten nu wel dat ik gek ben op fotograferen, en mijn iphone heb ik altijd wel bij de hand dus maak ik daar vaak ook foto,s mee die ik dan weer deel op instagram, twitter, facebook. Heb jij ook een iphone of misschien een andere smartphone waar dit mee kan, dan is dit misschien wel een leuke tip voor jouw.

Je kan gewoon een saaie foto maken of er iets heel moois en byzonders van maken er is tegenwoordig zoveel mogelijk.
Hier heb ik wat leuke tips voor jullie.

 • Instagram: Dit vind ik zelf de makkelijkste manier, en gebruik ik dan ook dagelijks. Even een simpel filtertje erover heen en je hebt een mooi bewerkt fotootje.
 • FilterMania 2: Hier zitten echt heel veel filters in en deze kan je ook over elkaar heen zetten, dat kan een heel gaaf effect geven.
 • Hipstamatic: Dit is een camera waar je voordat je de foto maakt er een filter voor zet, maar ook zijn er flitsers en filmrolletjes die je kan wisselen. Helaas moet je als je meer wilt hebben pakketten ervoor bij kopen.
  mzl.lneifqau.320x480-75

Een klein voorbeeldje van de app Hipstamatic
2012-04-28 15.46.57

 • Wave cam: Deze is leuk als je een foto van jezelf wilt maken of met anderen zonder dat je de telefoon in je handen hoeft te houden. Je zet hem op de juiste positie neer, je neemt een pose aan en zwaait met je hand naar de camera. Hij maakt dan voor jouw een foto.
  mzl.eoeynoji.320x480-75
 • Fisheye: Dit is een camera die ronde foto,s maakt, en alles in je foto ronde vormen weergeeft. Hier zijn ook speciale lenzen voor, maar kwam er dus achter dat je dat dus heel makkelijk met deze app kan doen. Net als bij Hipstamatic kan je er verschillende lenzen en fotorolletjes op zetten zodat je verschillende effecten kan creëren.

2013-05-17 11.30.29
Een klein voorbeeldje van de app Fisheye

De volgende keer heb ik wat leuke tips voor collages te maken.

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

9 reacties

 1. Nathalie schreef:

  Dat zijn altijd fijne tips, dank je wel!

 2. Miranda schreef:

  I love Instagram 🙂

 3. Saar/Zosaar.nl schreef:

  Ik heb helaas geen iPhone!

 4. Wendy schreef:

  Ik hou het lekker bij Instagram. 🙂 Fijne app

 5. Adorkable schreef:

  Bedankt voor de tip. Helaas doet de camera van mijn iphone raar. de lens wilt niet altijd openen. misschien maar eens laten repareren dan kan ik ook gebruik maken van de apps die je gaf.

  • debbie schreef:

   Als je nog garantie erop heb zitten dan kan je hem heel makkelijk naar apple terug sturen, heb ik ook tot 2 keer toe gedaan. Anders moet je helaas voor de reparatie betalen maar een gewone shop maakt ze niet vertelde ze mij.
   debbie onlangs geplaatst…~~Weekly Diary 20~~My Profile

 6. Jennn schreef:

  Ik ken alleen instagram, de rest zal k ook eens bekijken 🙂

 7. Kirsten schreef:

  Leuke tips! Ga eens kijken of ze er ook voor Android zijn 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?