Liefde voor… #1

image_pdfimage_print

Dit lijstje maakte ik voordat ik in het ziekenhuis belande… en inmiddels is er een hoop gebeurd.
Ik ben de trotse mama geworden van onze zoon Daan. Maar aangezien we nog in het ziekenhuis zijn in Utrecht is het was lastig jullie verder op de hoogte te houden hier. Als ik thuis ben ga ik jullie alles vertellen.

Dus hou me blog in de gaten.
 

liefde voor2

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

1 reactie

  1. Nicole schreef:

    Hihi ja ik ken het.. Ging snel opeens zeg, maar je hebt een mooi mannetje op de wereld gezet!
    Take your time en enjoy!
    Nicole onlangs geplaatst…Jubileum: perfect weddingMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?