Nijntje kleertjes

image_pdfimage_print

*Het is alweer een tijdje geleden maar de eerste kleertjes voor onze kleine uk kocht ik bij de V&D. Wat is dat een heerlijke winkel om baby kleertjes te kopen. Zoveel leuks. Voor de meisjes echt zoete kleding en voor de jongetjes leuke stoere kleding. Maar de eerste kleertjes kochten we neutraal omdat we nog niet wisten of we een klein prinsesje of klein boefje krijgen. Inmiddels weten we het nu wel en is het leuk om echt gericht te kopen. Alsnog ga ik het jullie niet vertellen. Het is bij onze V&D in de stad een uitdaging om gericht te gaan shoppen, omdat de nicht van mijn man op de bewuste afdeling werkt. Stiekem keek ik vaak even op de afdeling, maar echt kopen durfde ik dan niet zo goed. Hoe handig is het dan het online shoppen op de webshop van ze. En nu helemaal omdat ik niet meer het huis uit kom, behalve dan voor de ziekenhuis bezoekjes.

Ik werd die dag geholpen door de nicht van mijn man. En ben helemaal blij weg gegaan. Normaal heb ik het niet zo heel erg op Nijntje, zeker niet dat zoetsappige van Nijntje. Maar ik zie ineens dat ze zoveel leuks hebben van Nijntje. En de eerste kleertjes voor onze uk waren dan ook van Nijntje.

Kijk mee wat voor leuks ze hebben van dat kleine konijntje genaamd Nijntje.
Nijntje

 

Wat vinden jullie van Nijntje kleding?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “Nijntje kleertjes

 1. Ja nijntje is leuk hoe kun je dat nu niet leuk vinden? Mijn meisje heeft ook wat dingen van nijntje. Vooral als pyjama kan dat makkelijk nog lang alleen nu ze groter wordt trek ik haar overdag liever stoerdere kleding aan hihi!
  Nicole onlangs geplaatst…BorstvoedingMy Profile

 2. Hihi en wat heb je na de geboorte van Daan cadeau gekregen in het WKZ? Een nijntje boekje? 😉
  Bij de gemeente Utrecht krijg je na de aangifte ook nog een Utrechts nijntje cadeautje 🙂
  Ik heb het eigenlijk ook niet zo op nijntje, maar dat komt meer omdat je hier in de buurt het nijntje museum hebt en je als Utrechtse mama zo onderhand verplicht bent om nijntje leuk te vinden.
  Maar ach, als we nijntje cadeautjes krijgen vind ik ze eigenlijk wel lief en leuk 😉
  Joyce onlangs geplaatst…Wat ik mis aan zwanger zijnMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge