Logeren bij mijn vriendin

image_pdfimage_print

[social_share]

Zaterdag ochtend ging ik al heel vroeg uit bed om 07:00 om precies te zijn. Ik had afgesproken met mijn beste vriendin in Rotterdam, voor de eerste keer zijn we naar de Primark gegaan. Ik had hier al zoveel over gelezen op verschillende blogs, en nu wilde ik het met eigen ogen bekijken. Ik had al verwacht dat het druk zou zijn, en had al een topje meegenomen om aan te doen onder mijn shirt zodat ik gewoon in de winkel kleding kon passen.

Op Rotterdam centraal aangekomen ontmoette ik mijn vriendin, samen zijn we door gegaan naar Rotterdam alexandrium. Daar moesten we eerst de weg vinden naar de Primark, en aangezien het daar best groot is en we nog nooit bij deze winkel waren geweest was het wel even een gezoek. Gevonden daar stonden we dan voor de winkel, en zijn we het avontuur aangegaan. Eenmaal binnen wisten we gewoon niet waar te beginnen, wat een chaos echt. Het was druk en een zooitje, maar uiteindelijk stoorde de drukte ons niet echt. Als eerste viel onze ogen op een leuke spijkerjasje, beide hebben hem gepast. Helaas kon ik zelf niet zien of het me stond, maar daar had mijn vriendin een oplossing voor.
2013-06-22 21.57.19
Dit jasje ging dus mee, mijn vriendin nam het jasje ook mee.

Ook vond ik nog 2 leuke doorschijnende shirtjes, 1 in het wit en 1 in het blauw. Die blauwe was eigenlijk een blouse. Omdat we vonden dat we nog maar weinig hadden wilde we nog niet in de rij van de kassa staan. Dan nog maar even op de afdeling van slaap kleding en lingerie kijken. Wat waren we blij dat we dat nog even hadden gedaan, want we hebben nog beide 2 heerlijke huisbroeken meegenomen. Ik loop graag in huis met zulke broeken, dus 2 extra van die broeken thuis te hebben kan geen kwaad.

Toen maar in de rij gaan staan, dat was het meest erge in de winkel… Ondertussen in de rij kwamen we nog sokken tegen en we namen beide een pakje mee. Na ongeveer een half uur in de rij te hebben gewacht konden we afrekenen. Zo eindelijk, wat een ervaring zeg.

Pauze tijd, genieten van een heerlijk yoghurt ijsje.
2013-06-22 15.20.22
Na even op adem te zijn gekomen, nog even verder wezen shoppen. Al was ik eigenlijk heel erg moe. Toch heb ik nog een shirtje gekocht en mijn vriendin was opzoek gegaan naar spijkerbroeken. Gelukkig eindelijk geslaagd en nu konden we dan echt richting haar huis.
2013-06-22 17.09.11
Bij haar thuis in Den Haag even opgefrist wat gedronken en uitgerust. Nog geen uur later ofzo… waren we alweer op weg naar Scheveningen. Daar hebben we heerlijk gegeten bij Binky Beer, helaas regende het toen we weg gingen van haar thuis dus besloten we onze camera thuis te laten. Komen we aan op Scheveningen is het daar het meest prachtige weer, dus wij baalde best wel heel erg. Maar wel genoten van deze heerlijke avond.
Scheveningen
En rond een uur of 11 hebben we nog een filmpje gekeken, mijn vriendin was al zo,n 4 a 5 keer in slaap gevallen tijdens de film. Uiteindelijk zijn we rond 01:00 naar bed gegaan. Ik sliep heel snel, helaas werd ik rond 04:00 wakker van de pijn in me maag. Had last van het eten gekregen, en heb me dan ook een paar uur zitten ergeren op bed. Ik kan dan niet meer liggen van de pijn. Afleiding proberen te zoeken maar werd echt gek ervan, en ben ik toch uiteindelijk maar naar de woonkamer gegaan en op de bank gaan liggen (dat lukt wel) Ben daar ook even in slaap gevallen voor een uurtje, werd om 10:00 wakker en ben ik nog even naar bed gegaan. Alleen een half uur later hoorde ik mijn vriendin uit bed gaan, ben nog even blijven liggen zo moe was ik. Om 11:00 was ik mooi op tijd uit bed voor het ontbijt.
Vriendin

Weer een heerlijke lange dag te gaan, na het ontbijt ons opfrissen en op weg weer naar Scheveningen. Dit keer wel met camera, we hebben dus wat leuke foto,s gemaakt en ondertussen heerlijk uitgewaaid. Moe en voldaan richting de supermarkt gegaan omdat we nog wat moesten eten, het waren aardbeien op brood.
Foto,s: weekend logeren
2013-06-23 14.59.12
Ja en een leuk weekend gaat ook eens voorbij, dus heeft mijn vriendin me weer op de trein gezet zodat ik weer 3 uur in de trein naar huis kon reizen.

 

2013-06-23 16.40.06
Thuis was ik echt helemaal kapot, even wat eten we hadden chinees gehaald. Daarna douchen en lekker schoon op bed tv kijken en dan heerlijk slapen.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

9 thoughts on “Logeren bij mijn vriendin

  1. Wat een leuk weekend, ik ben nog nooit bij de Primark geweest maar heb al vaker gehoord dat het daar echt chaos is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge