{9}Friday-linkparty-day

image_pdfimage_print

[social_share]
Het is weer vrijdag en dat betekend weer een linkparty… Heb alleen een nieuw systeem die ik ga gebruiken, kijken of dit het er een stuk makkelijker en beter van word.

(Helaas loopt dit item nog niet zo als ik had gehoopt, maar ik blijf volhouden elke vrijdag weer want zo kunnen jullie reclame maken voor je blog en ik leer misschien zo wel nieuwe blogs kennen. Dus vertel dit verder aan anderen door middel van de bovenste knoppen)

Wat is nou een link party, vragen jullie je misschien af?! Een link party is een manier om vrij reclame te maken op mijn blog voor de leukste blogpost die jij afgelopen week geschreven hebt en om nieuwe blogs te leren kennen. Elke vrijdag organiseer ik een link party voor jullie. In deze blogpost kan jij je 3 leukste blogposten van afgelopen week uploaden. Zo maak je dus reclame voor je eigen blog, krijg je meer bezoekers en meer bekendheid! Hoe leuk is dat?!

Let wel op het gaat hier om de link naar de blogpost die je wilt laten zien, niet om de originele link van jouw blog!!!

Er zitten ook wel wat voorwaarden aan verbonden.

Wat moet?
1) Upload niet meer dan 3 artikelen. Kies je leukste uit van afgelopen week!
3) Link naar het specifieke artikel niet naar je ‘home’ blog.

Wat zou ik lief vinden?!
1) Dat je me volgt op Bloglovin
2) Een kleine vermelding in je blogpost die je hier upload met link naar mijn blog
3) Ik zou het leuk vinden, en de anderen ook dat je nog even rond kijkt op de blogs hier en wat reacties achter laat. Iedereen vind het toch leuk een reactie te krijgen op hun blog.

Vul de naam van je artikel in en daaronder het adres van het artikel. Wil je na de eerste nog een artikel link bij plaatsen vernieuw dan even de blog en je kan een 2e link plaatsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “{9}Friday-linkparty-day

 1. Dit is nu mijn site hoop dt jullie mij gezellig komen volgen. Het gaat over ons leven, en dan die vooral over onze dochter met een stofwisselingsziekten pku.

  Gezellig.

  Groetjes Fam. Pluis

 2. Ik heb drie linkjes achterlaten. Nu staat echter bij elke link alleen mijn naam, lijkt me niet helemaal de bedoeling 😉 Er zou eigenlijk nog een veld toegevoegd moeten worden waarin je de blogtitel achter kan laten. Wel leuk dat je dit doet 🙂

  1. Dit is een standaard programma dus dat werkt niet, maar je kon ook toch in plaats van je naam het blog artikel naam neerzetten… Dat had ik ook in de tekst neergezet hihi.
   Maar leuk dat je mee hebt gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge