Memory of Daan 5

image_pdfimage_print

Wat lig je hier toch lief en vertederend in papa,s en mama,s bed heerlijk te slapen. Die lieve kleine handjes met zijn lieve kleine vingertjes. Uren kon ik naar je kijken, uren lag je lekker bij me in bed. En uren lagen we heerlijk te knuffelen samen. Het lijkt zo ver weg. Mama weet niet meer hoe je aanvoelt, hoe zacht de knuffels waren samen met jouw. Wel weet ik dat ik het enorm mis. Hoe kan je niet zo,n mooi en perfect mannetje missen als jouw.

IMG_20140618_195329

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

2 reacties

  1. Anneleen schreef:

    Prachtige foto! Liefs!
    Anneleen onlangs geplaatst…YourDailyPhoto maart #2My Profile

  2. Lonneke schreef:

    Ik krijg kippenvel als ik dit lees, prachtige foto.
    Lonneke onlangs geplaatst…Smilenotes & NonsensMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?