Memory of Daan 6

image_pdfimage_print

Nog altijd ligt Daan in het ziekenhuis. Er wordt een grote kleurige doos bezorgd. Ik kijk verrast ernaar. Wat zou erin zitten. Even kijk ik naast me waar Daan ligt. Mijn aandacht gaat terug naar de doos. Ik maak de deksel van de doos los en er springt een ballon uit. Ik krijg een grote glimlach op me gezicht. Ik weet meteen van wie het komt. Het is een mooie ballon van Woezel en Pip. Dan zie ik dat er nog een kaart bij zit. Wat een mooie tekst gericht aan Daan maar ook een gedeelte voor zijn papa en mama. Het ontroerd mij dat er aan ons kleine mannetje gedacht wordt. Ik lees de kaart voor aan mijn zoon. Daarna laat ik de mooie ballon zien. Ik geef het lint in zijn handje. Wauw hij houd hem vast. Snel probeer ik een foto te maken, want voor ik het weet vliegt de ballon de lucht in. Ik vraag me even af hoe bewust Daan dit moment mee krijgt. Wat ik zeker wel weet is dat er een vriendin mij even helemaal opgevrolijkt heeft. De foto die ik maakte, mijn lucky shot. Daan met de ballon in zijn kleine handje stuur ik Door naar mijn vriendin. Te laten weten dat we heel dankbaar zijn voor dit mooie moment.

20140821_133456

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Memory of Daan 6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge