Met mijn vriendin uit Den-Haag shoppen

image_pdfimage_print

Vorige week kreeg ik ineens een whatsappje van mijn vriendin uit Den-Haag, ze vroeg of ik die week nog plannen had. En zo kwam het te spraken dat ze graag met me wilde shoppen in Groningen. Dat was lang geleden, 3 jaar geleden woonde ze zelf nog in Groningen en zagen we elkaar bijna wel elke week in de stad. Nu was het dus 3 jaar geleden dat we daar samen hadden geshopt. Ja we hebben elkaar in de tussentijd wel gezien maar voor mij is het makkelijker om naar haar toe te gaan, omdat ik daar kan blijven slapen. Hier thuis is daar niet echt een optie voor.

Helaas kozen we wel een rot dag uit, want het was vreselijk weer. Je weet wel donderdag toen het zo stormde, liepen we dan in de regen in de stad. Maar toch hebben we ons super goed vermaakt. Natuurlijk moest er rond geneusd worden voor baby spulletjes, maar nee heb niks gekocht. Hoezo netjes van me hihi. Mijn vriendin kreeg natte voeten want haar schoenen bleken niet waterdicht te zijn, daar ging ze een oplossing voor zoeken. Wel een dure, maar denk niet dat ze er spijt van heeft. Ze kocht nieuwe schoenen en sokken. En daar in die winkel kregen we ook te horen dat de treinen niet meer reden vanaf Groningen. Dus echt geen goede dag uitgekozen ervoor. We lieten het even naast ons neerleggen, er zou wel een oplossing komen. Dus we zijn verder gaan lopen in de stad. Nu waren we de regen wel een beetje zat en zijn we de V&D in gegaan om even warm te worden. We namen beide een heerlijke warme chocolademelk, ik een witte en zij een pure. Ze maakte dat van echt chocolade druppels, en daar moest slagroom op en een stukje appeltaart bij.
2013-12-05 14.56.40
Maar al gauw merkte ik dat het zwaar viel, en kreeg zelfs last van me maag. Dat heb ik toch al steeds vaker nu ik zwanger ben, maar vond het zo zonde om het te laten staan. Toch ben ik verstandig geweest en heb van de appeltaart en van de chocolademelk de helft laten staan. Niet alleen bij mij viel het zwaar, mijn vriendin kreeg het ook niet weg.

We zagen ineens lichtflitsen en dachten nu moeten we maar snel richting mijn huis, en zijn naar de bushalte gelopen. Dat was geluk hebben, we konden nog net in de bus stappen voordat hij weg reed. Ik had al de hele dag een tasje in me handen wat ik van haar kreeg met cadeautjes erin. Eenmaal bij mij thuis, mocht ik ze dan eindelijk uitpakken. Wauw allemaal lieve leuke baby spulletjes van Woezel en Pip, daar ben ik echt super blij mee. Natuurlijk even kijken hoe het met de treinen staat, ze zouden vanaf 18:00 weer rijden dus geen probleem hoopte we maar. Eerst maar eens wat eten, en mijn vriend maakte lekker patatjes met snacks voor ons 3en.

Daarna maar op weg naar het trein station en kijken of de treinen ook echt weer aan het rijden waren, zo niet moest ze maar mee terug naar huis en vinden wel een oplossing met slapen. Maar de trein naar Den-Haag bleek gewoon te rijden, iets later kregen we te horen dat de trein toch niet verder dan Zwollen ging. Toch besloot ze het risico te nemen, en gelukkig heeft ze de juiste beslissing genomen. Even later kreeg ik te horen dat ze in Zwolle moest overstappen naar Utrecht en daar de trein naar Den-Haag nemen. Het is even wat langer reizen, maar ze is veilig thuis aangekomen.

De volgende keer zoeken we wel een betere dag uit om af te spreken in de stad.
Ons volgende uitje staat al een tijdje gepland, dan gaan we naar de huishoudbeurs/negenmaandenbeurs. Daar kijk ik nu al heel erg naar uit.

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge