Mijn eerste Moederdag

image_pdfimage_print

110 mei is het Moederdag, heb jij al een mooi cadeautje gekocht voor je mams. Wij thuis deden nooit echt aan Moederdag. Ja als kind kwamen we thuis van school met een knutselwerkje, maar echt iets kopen deden we nooit. Waarom niet, nou mijn moeder is altijd rond Moederdag jarig. Dit keer valt het 4 dagen erna. Maar deze Moederdag is de eerste die speciaal is, het is mijn eerste Moederdag. Ik had alleen mijn eerste Moederdag wel heel anders verwacht. Een papa die met de kleine een knutselwerkje zou maken, dan mij wakker maken en me ermee verassen.

Een knuffel van je kind zo gewoon, op deze dag net even specialer. Nooit zal ik deze knuffel mogen ontvangen van mijn zoon. Nooit zal hij uit school komen met een knutsel werkje, nooit zal hij op deze dag een keertje extra zeggen “mama ik hou van je” nooit zal hij dat lieve ontbijtje maken met zijn papa en op bed bij zijn mama bezorgen.

2Daarom extra speciaal dat ik voor mijn eerste Moederdag een mooi cadeau mocht uit kiezen van Lucardi. Uit de Silver & Diamond collectie koos ik een ketting met een mooi hartje eraan. Eigenlijk ging ik voor de oorbellen met dezelfde hartjes eraan als aan deze ketting. Maar helaas waren ze niet meer op voorraad. Het hartje staat voor de liefde aan mijn prachtige zoon, waar ik nooit Moederdag mee mag delen. Toch is hij een deel van ons. En hopelijk mag ik snel een Moederdag mee maken met een kindje naast me zijde.

Nu mag ik jullie voor deze Moederdag ook blij maken. Want ik mag een korting van 10 euro geven op dezelfde collectie. Met de code LUCARDI-U2 kan je iets naar keuze bestellen en krijg jij je korting. Wie wil er nu geen mooi sieraad in het zilver met een mooie diamant of meerdere erin. De code is geldig t/m 31-05-2015

Veel plezier met shoppen, ook een hele fijne Moederdag gewenst.

DSC_0021

Dit artikel is tot stand gebracht in samenwerking met een bedrijf

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “Mijn eerste Moederdag

    1. De ketting is zeker mooi, leuk dat je die ook gekozen hebt. En bedankt, hij zal die dag dichtbij me zijn net als een paar dagen daarna op zijn eerste verjaardag

  1. Een mooie dag, maar ook een moeilijke lijkt me
    Mooi hangertje heb je gekregen, fijn dat je man je gevoel zo begrijpt en waarschijnlijk ook zo heeft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge