Zondag favorieten, Yoga, fietsen en Netflix

image_pdfimage_print

××Ik heb een hele moeilijke tijd gehad, nog altijd maakt het deel uit van mijn leven. Maar ik ben nu wel weer zo ver om steeds meer de mooie dingen van het leven te zien. Daarom ga ik af en toe weer eens een blog schrijven met mijn favorieten van het moment.××

Yoga, elke week ga ik naar de sportschool voor een lesje yoga. Zwaar maar erg leuk om te doen. Zeker ook de ontspanning het laatste kwartiertje van de les. In het begin toen ik er kwam, kwam er vele emoties los tijdens de ontspanning oefening.
Vaker erop uit met de fiets, zeker nu het zonnetje zich steeds meer laat zien
Mijn favoriete Netflix serie op dit moment “Drop Dead Diva”
Kaarsjes branden, natuurlijk ook speciaal voor Daan
Dat mensen verbaasd staan als je zegt dat het goed gaat
Foto,s kijken van mijn kleine mannetje, mooie herinneringen ophalen is altijd fijn ondanks ze ook wel pijn doen

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge