Mijn favo series van maart

image_pdfimage_print

Ik ben steeds meer series aan het ontdekken via Netflix. Ben echt verslaafd geraakt hieraan. Iedere keer vind ik weer een leuke serie, alleen het nadeel is dat als je het seizoen uit hebt je enorm in spanning aan het afwachten bent hoe het gaat aflopen. Komt er een nieuw seizoen en wanneer dan… Een aantal series nu dus uitgekeken en wil heel graag een vervolg ervan zien.

Fuller House
maxresdefault

Iedereen kent de jeugdserie Full house wel, als klein meisje keek ik hier altijd naar. Jeugdsentiment dus. Nu is daar ineens een vervolg serie hierop Fuller House kan je zien op Netflix. En ik heb zelfs al gelezen dat er een tweede seizoen gaat komen ervoor. Echt helemaal leuk.

In Fuller House gaat de zo succesvolle serie verder. De meiden zijn inmiddels volwassen geworden en eigenlijk herhaalt de geschiedenis zich. D.J. is inmiddels getrouwd, werkt als dierenarts in San Francisco en heeft drie zoons. Op tragische wijze komt D.J. alleen voor zorg van haar familie te staan, maar gelukkig staat ze niet helemaal alleen. Haar zusje Stephanie en beste vriendin Kimmy trekken bij D.J. in om haar te helpen. Liefde, vriendschap en plezier staan centraal in Fuller House.

The walking dead (seizoen 5)
satpj9fa1cwu-full

Ja super, lang op gewacht, weten jullie het nog waar Walking dead over gaat. Ik fris jullie even op

Dit is een Amerikaanse televisieserie over een groep mensen die trachten te overleven in een wereld vol zombies. De reeks is gebaseerd op de door Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlardbedachte gelijknamige strip en werd ontwikkeld voor televisie door scenarist en regisseur Frank Darabont. Het verhaal speelt zich af in en om Atlanta (Georgia).

Gossip girl
gossipgirl__span

Gossip Girl vertelt het verhaal van een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York City. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allerlei dingen onderling. De grote vragen zijn niet: wie studeert af met het beste cijfer. Maar eerder: Wie heeft het meeste geld, wie doet het met wie, wie is de Queen Bee van het Constance Billard en natuurlijk, wie gaat met wie naar het Prom? En wie kan je beter inlichten over iedereen die ertoe doet dan Gossip Girl? Kristen Bell spreekt de stem in van Gossip Girl. Gossip Girl heeft een website en weet élk schandaal van íedereen die ertoe doet. Zij stuurt de hele serie door sms’jes naar iedereen met de nieuwste schandaligste roddels. Hoe je een Gossip Girl sms kan herkennen? Simpel. Iedereens mobiel gaat vlak na elkaar af. De serie draait om Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Dan Humphrey, Nate Archibald, Chuck Bass, Jenny Humphrey, Vanessa Abrams, Lily van der Woodsen, Rufus Humphrey en hun vrienden.

Ohh wat is dit een heerlijke serie om bij je ontspanning te krijgen. Ik kan er geen genoeg van krijgen. En dat is maar goed ook er zijn namelijk 6 seizoenen. Zelf zit ik inmiddels aan het einde van het derde seizoen. Dus ik kan nog even lekker genieten van deze fijne serie.

Wat is jouw favoriete serie op dit moment van Netflix?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Mijn favo series van maart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge