Selfie stick in actie

image_pdfimage_print

Onzekerheid

Ik kreeg een leuk pakje toegezonden via Smartphonehoesjes.nl, ik was eens nieuwsgierig naar een selfie stick. Dus ik koos ervoor om deze uit te testen voor hun. Bij Smartphonehoesjes.nl kun je naast een selfie stick, ook leuke sport accessoires, iPhone SE hoesjes en Honor 5X hoesjes krijgen. De bedoeling is uiteindelijk vlogs te maken, maar eerlijk gezegd vind ik het eng. Vind het een raar idee om over straat te lopen met een selfie stick in de handen en tegen me camera te lullen. Zelfs vind ik het al raar in het openbaar foto,s te maken als je zo,n selfie stick in handen hebt. Maar er zijn zoveel mensen die het doen, waarom vind ik het dan zo eng. Ja ik ben onzeker wat mensen van me vinden/denken. Maar stiekem vind ik het juist super leuk om hier iets mee te doen. Toch ben ik op pad geweest met mijn nieuwe selfie stick, maar wel een beetje in het geheim ermee gewerkt. Op de dag dat ik ging werken op de kinderboerderij nam ik hem mee aan mijn broek. Want ja je kan hem aan je broek hangen, super handig dus om mee te nemen.

Selfie stick in actie

selfiekinderboerderijIk ben naar achteren gelopen van de kinderboerderij, waar de pony,s staan daar is het vaak rustig. En kon ik even op mijn gemak mijn gang gaan. Vond het wel erg leuk om foto,s op deze manier te maken. Wel even onwennig, maar het resultaat de foto,s hierboven zijn wel leuk geworden. Maar ook ben ik deze dag aan het filmen geweest, voornamelijk beelden zo met mijn telefoon in de handen omdat ik het dus nog heel eng vind om zelf met de camera mee te lopen en tegen dat ding te praten. Zeker als ik niet alleen ben. Maar heb wel twee kleine shots gemaakt van mijzelf in het filmpje.

Selfie stick

Ik heb gekozen voor een premium bluetooth selfie stick in de kleur roze. Er zitten twee knoppen op de stick en een de zijkant een schuifknopje. Het schuifknopje is om hem aan/uit te zetten. En de twee andere knoppen is eentje voor de verbinding met bluetooth maken en de andere om foto,s te kunnen maken. Deze selfie stick kan je uitschuiven tot wel 90 cm lang en is te gebruiken met alle mobiele telefoons die tot 8 cm breed zijn. Ik zelf gebruik hem nu voor mijn samsung note 3. Heb jij al een selfie stick!!!

Selfie stick1

selfie stick2Help mij, heb jij tips tegen de angst/onzekerheid om te vloggen met mijn selfie stick, laat het me weten in de comments…

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Selfie stick in actie

  1. Ikzelf vind het ook vreselijk om in het openbaar op te vallen. Bv door met een selfie stick te gaan wandelen….
    Wat betreft je vlog; denk alsof je video maakt voor bv mij of je moeder.
    Misschien helpt dat 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge