Muziek luisteren waar ik maar wil

image_pdfimage_print

Als ik de deur uit ga kan ik niet zonder mijn muziek. Ik stap op de fiets met muziek aan, stap op de bus met muziek aan. Dus overal waar ik ben heb ik oordopjes nodig. En ik heb er al vele versleten. Het fijnst vind ik zonder snoer, omdat het makkelijk is met fietsen en sporten omdat ik dan mijn telefoon niet in mijn zak kan houden. Maar buiten het sporten en het fietsen om kan ik ook makkelijk oordopjes gebruiken met een snoer. En ik heb nu een nieuwe gekregen via GSMpunt. Waar ik altijd als eerste op let is de oordopjes, want ik heb heel vaak dat ze uit mijn oren vallen. En daar heb ik zo,n hekel aan. Deze van Monster Beats zitten goed in mijn oren en vallen er nauwelijks uit. Daar maak je me dus al heel blij mee. Ook maak je me blij ermee dat ik een telefoon gesprek kan voeren naast dat ik muziek kan luisteren. Met 1 simpele knop kan ik het gesprek aannemen. Ook kan ik de volume regelen met de 2 andere knoppen die erop zitten. Het enige nadeel vind ik dat ik er niet mee van nummer kan switsen. Dit moet ik dan echt via mijn telefoon doen. Trouwens het belangrijkste is het geluid wat eruit komt. En daar wordt ik echt heel blij van, de kwaliteit is echt gewoon super. Ik heb het echt weleens veel minder gehad. Ik ben dus zeer tevreden met mijn nieuwe headset.DSC_6342

DSC_6343

DSC_6344Ze hebben natuurlijk niet alleen maar headsets te koop maar nog veel meer accessoires voor je telefoon. Wat dacht je van bluetooth speakers, dan heb je helemaal geen headset nodig. Maar zoals je ziet gaat mijn voorkeur dus naar een headset. Want anderen hoeven niet mee te genieten van mijn muziek als ik onderweg ben. Speakers zijn dan wel weer handig voor als je in de tuin/balkon zit.

Ben jij ook iemand die nooit de deur uit gaat zonder je muziek?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge