Take a look at my life 23

image_pdfimage_print

Een week van weinig foto,s. Als ik op Mirre ben heb ik vaak mijn telefoon niet bij me. Ben daar een beetje aan het afkicken. 9 van de 10 keer heb ik toch geen verbinding. En eerlijk gezegd heb ik er weinig behoefde aan. Heb daar ook soms gewoon geen tijds besef als ik hem niet bij me heb. Het voelt een beetje als vakantie, maar dan wel met hele heftige emoties. Heb bijna 3 dagen lang buiten gezeten, ben dan ook flink verbrand. Want ja er stond echt een erg heet zonnetje. IMG_20160618_151047Even lekker wat kersen eten, een heerlijk gezond tussendoortje. Moet ik toch wat vaker weer gaan doen, eerlijk gezegd.IMG_20160620_111303Wat een vreselijk weer, maar ik zat heerlijk binnen dus had er lekker geen last van.IMG_20160622_184817In de avond nog lekker buiten zitten bij Mirre, ik heb mijn internet plekje gevonden. Dus als ik even online wil zijn, moet ik op dit plekje wezen hihi. Proberen zo dicht mogelijk bij het kantoor zitten.

IMG_20160622_204357Een hele mooie avond op Mirre.
Donderdag werd ik even naar station van Emmen gebracht, scheelde mij weer een heel stuk lopen en met de bus. Daar was ik echt blij om want het deed zo pijn mijn tas op me schouders van het verbranden. Thuis maar even genieten van de rust in emotie, want wat wordt je moe van al die emoties die daar loskomen. Wil daar wel iets aan mijn conditie doen, trampoline springen is leuk maar na 5 minuten ben ik al bekaf. Dat gaan we dus vaker doen.

Vrijdag weer naar de yoga, ondanks ik heel erg moe was. Na de les was ik helemaal gesloopt en moest ik nog op de fiets naar huis. Toen heb ik even geslapen, maar werd 2 uurtjes later wakker gemaakt. We moesten nog even boodschappen doen.

Zaterdag, ik verveelde me en toch was ik ook moe. Maar ik besloot toch even weg te gaan. Ik ben even naar de Primark geweest, had daar de vorige keer een Jegging gekocht en wilde er nog eentje bij. Ze zitten zo lekker en het is fijn om makkelijk zittende kleding bij me te hebben bij Mirre. Ik kocht er dus nog eentje, maar kocht ook nog een paar andere dingetjes. Niet teveel, want doe zo voorzichtig mogelijk met mijn geld.

Zondag rustdag, want voor ik het weet ben ik weer bij Mirre. Ja in de avond werd ik weg gebracht door mijn partner. Dit keer omdat ik maandag en dinsdag een Geboorte workshop heb daar.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge