My weekly 21 22 en 23

image_pdfimage_print

Het is al weer even geleden dat er een blogpost online kwam dus heb van drie weken een foto verslag voor jullie. Van de drie weken ben ik afgelopen week alleen met Max thuis geweest, omdat mijn partner voor zijn werk naar Duitsland moest. Ik vond het wel heel pittig alleen met Max. We hebben het erg leuk gehad samen hoor, maar daarnaast speelt mijn eenzaamheid op die eigenlijk er altijd wel is op de achtergrond. En nu wel enorm op de voorgrond was, als Max op bed lag of op de kinderdagverblijf was. Daarnaast ging therapie ook gewoon door, wat in juli staat te veranderen. Voor nu ga ik jullie wat leuke plaatjes laten zien en wat ik allemaal heb gedaan.

Zo leuk dat hij nu ontdekt dat als de camera aan staat dat hij zichzelf ziet bewegen. Zo kregen we erg leuke kiekjes samen. Wat heb ik hier enorm om moeten lachen met hem. Heerlijk mannetje toch.

Even naar de kinderboerderij in ons dorp geweest. Max is enorm dol op konijnen dus die gingen we maar even aaien. Hij is er echt heel lief voor, heel zachtjes ze aaien.

Nog even in de avond wandelen samen. Max met zijn loopfiets, waar hij helemaal gek mee is. En zo maakte ik een mooie foto van deze bloemen.

We gingen uiteten samen met mijn schoonouders. En max vond het uitzicht super. Daarom hebben we zijn kinderstoel maar naast het raam gezet, als hij het zat zou zijn dan heeft ij nog afleiding van het naar buiten kijken. Maar hij deed het zo goed. Hebben heerlijk gegeten.

Ja ook thuis moet ik er nu aan geloven, verven voor dit kleine mannetje. Ik wist al dat hij dit soort dingen leuk vind, omdat hij dat op de opvang ook regelmatig doet. Heb even echt zitten genieten van hem, hoe hij daar bezig was.

Heerlijk buiten in de tuin genieten van het zonnetje. In mijn nieuwe jurk. Echt vet uit mijn confortzone, maar wel leuk om dat eens te doen.

Het beste plekje om te krijten, natuurlijk onder de tafel.

Ik ging even naar de snackbar toe om stokbroodjes gezond te halen en milkshakes. Nou die milkshake viel bij max wel in de smaak. dat was de reden waarom ik een grote bestelde. Zodat hij lekker mee kon genieten ervan.

Wat wordt hij groot zeg, we gingen even naar het bos in Norg. Even stukje wandelen, wat doet hij het goed. Maar echt hele grote stukken wordt het hem nog niet. Maar dat geeft niet. Genieten deden we toch wel.

Kijk nou hoe stoer.

Toch wilde hij ook wel gedragen worden, we merkte dat hij wat moe werd.

In het dorp nog even een ijsje eten, lekker kliederen enz…

Jammie, hij ging bijna helemaal op. Daarna gingen we naar huis. En viel hij lekker in de auto in slaap. Dat gebeurd echt alleen maar als hij echt heeeeeel moe is.

De week at we samen alleen waren, ben ik met hem naar de kinderboerderij geweest. Maar dit keer niet in ons dorp, maar waar ik zelf heb gewerkt. Helemaal geweldig vond hij het. En na de dieren te hebben gezien en geaaid, was hij niet uit de speeltuin te slaan. De zandbak was het meest geslaagde die dag. Toch heb ik hem mee weten te krijgen naar huis.

Ik besloot pakjes drinken te kopen voor hem, deze zijn zonder suiker. Ook makkelijk om mee te nemen als we eens weg gaan. Alleen ben ik nog op zoek naar zo,n houderr de pakjes in kunnen.

Ik kocht nog wat kleding voor Max, nog even een extra zomerjas erbij. En het staat hem goed dat geel. Buiten lopen en dan even het stoepje uit proberen.

Rozijntjes zijn lekker om te eten, maar deze man vind het ook leuk om er mee te spelen. Na een tijdje lagen ze overal in de woonkamer. Ach ja hij was afgeleid en vroeg niet meer om tv te kijken.

Wat vind jouw kind het leukste om buiten te doen?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “My weekly 21 22 en 23

  1. Hoi,
    Hier een stille meelezer die dacht laat ik eens reageren. Mijn twee kleintjes zijn dol op de zandbak, lekker vies worden. En die leuke zomer jas heb ik ook voor mijn zoon. Lekker vrolijk met dat geel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge