Max heeft een nieuw slaap vriendje

image_pdfimage_print

Deze mama is al heel lang gek op olifanten, en tot nu toe hield ik me rustig om iets van olifanten in huis te halen voor onze kleine boef Max. Toch was ik al heel lang stiekem verliefd op een grote knuffel olifant, maar het bleef uit om hem te kopen. Tot ik ineens een leuke aanbieding kreeg voor mijn blog. Via een webshop genaamd Koopjesaap vond ik die hele leuke olifant in terug. En dacht nu moet het gewoon gebeuren. En ik bestelde hem, stiekem een beetje voor mijzelf. En in de hoop dat Max hem helemaal geweldig zou gaan vinden.

Max vond hem wel interessant, maar er mee slapen hoefde nog niet zo nodig. Hij had toch zijn slaap konijn en dat was voor hem genoeg. Toch kwam er een moment dat hij hem mee wilde slepen naar boven naar zijn slaapkamer. En belande hij in zijn bed. Alleen wat ik even geen rekening mee had gehouden dat hij er zo tegenaan ging liggen dat zijn hoofdje eronder lag. Dit vond ik dan wel weer erg eng. En haalde hem toch weg. Met het besluit, om hem terug in zijn bed te leggen als hij wat ouder zou zijn. Alleen op een avond toen hij al eventjes lag te slapen, begon hij ineens heel erg te huilen. Wat hij bijna nooit doet. Ik troostte hem, maar haalde weinig uit. Ik las hem nog een boekje voor, maar in bed was het weer huilen. Zijn vader kwam met de grote knuffel olifant aan en legde hem in zijn bed. Max ging liggen en we hebben hem die nacht niet meer gehoord. Vanaf dat moment ligt de olifant toch maar in zijn bed, en het gaat gelukkig goed. We houden het zeker wel in de gaten. Maar waar ik stiekem op hoopte dat hij gek op deze knuffel werd is dus ook zo langzamerhand gegroeid bij Max.Verder hebben ze op de webshop nog vele andere dingen, meer kinderspeelgoed. Maar ook vele andere dingen die je daar kunt bestellen.

Voor jullie heb ik dan ook een code voor een kleine korting. Deze code geeft 10% korting op jouw bestelling. DREAMER10

Max is in ieder geval heel blij met zijn gekregen knuffel olifant voor in zijn bed.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge