My weekly 29

image_pdfimage_print

Weer een hele drukke week gehad. Aangezien ik sinds drie weken in dagbehandeling ben voor 3dagen in de week, ben ik de hele tijd moe. Het zijn namelijk erg veel therapieën die ik krijg. En naast de groeps therapieën krijg ik ook nog individuele afspraken, zoals EMDR. Wat eerst totaal niet verwacht werd. Over de therapieën heb ik het nog weleens. Nu gewoon even de leuke en ontspannende momenten laten zíen.

Max is en blijft gek op de trein, dus wat doen we als we een stukje gaan wandelen. Ja langs het station om treinen te spotten. Zo leuk hij gaat vaak ook nog zwaaien en vaak zwaait de chauffeur terug. Dit keer ook weer, zo leuk om te zien.

Daarna nog maar even in de speeltuin spelen, en dit keer waren er gezellig kindjes om mee te spelen. En daar heeft Max lekker gebruik van gemaakt.

Onze propkoning

Even een rust momentje creëren en dus een lekker rustgevend geurtje in de diffuser.

In de ochtend voor ik hem weg moest brengen naar de kinderopvang even tv kijken.

Ik had de hele dag therapie en mijn man heeft vakantie. Hij heeft de box weg gehaald. En Max kreeg een nieuwe stoel. Wat is het wennen zoveel ruimte weer te hebben.

Het zat vandaag niet mee toen ik naar therapie moest er was storing op het trein traject. Ik kwam dus veel te laat. Terug ben ik maar met de bus gegaan, want kon niet het hele traject met de trein. Maar het was een toeristische route, omdat er een weg is afgesloten vanwege werkzaamheden.

Ik maakte appel stukjes en pakte voor mijzelf een hele appel. Maar meneertje ging er met mijn appel vandoor. Kleine jongetjes worden groot.

Papa had lekkere ijsjes gekocht, en Max kreeg een mini ijsje. Mooi maatje voor ons kleine mannetje.

We gingen zondag naar Sprookjeshof in Zuidlaren. Max was eerst heel verlegen en vond het allemaal wat spannend. Zoals altijd met nieuwe dingen. Nadat hij de kat uit de boom had gekeken ging hij los. En heeft de grootste lol gehad.

Eerst veel buiten gespeeld en bij de dieren van de kinderboerderij gekeken en geaaid. Lekker vies worden, want dat hoort bij spelende kinderen. Nog even door het sprookjesbos gelopen, Max in de wagen zodat hij even kon uitrusten. En wat eten, want daar had hij tussen het spelen door geen tijd en rust voor.

Toen zijn we nog even naar de binnenspeeltuin geweest. En mama heeft gezellig met Max alles bekeken zodat hij overal lekker kon ravotten.

Ja en Max is helemaal gek op glijbanen dus we hebben er een hoop gezien.

Op na een nieuwe drukke week, vol therapie. En hopelijk nog wat leuke dingen doen.

Wat voor leuke dingen doen jullie in de vakantie?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge