My weekly 9

image_pdfimage_print

Een vrij rustige week met therapie. Alleen de woensdag PMT groep, wat standaard elke week is. Verder geen andere gesprekken dit keer. Nog wel Martinizorg langs geweest, met z,n twee kwamen ze. Omdat er kennis gemaakt zou worden met een nieuw iemand. Dit voelde wel weer erg ongemakkelijk. En had niet zo,n zin om weer alles te vertellen. Dus liet ik het aan degene over die me al een tijd kent. Ik vulde haar wel aan. Maar het is niet leuk al die dingen te horen over jezelf of weer te moeten vertellen. Maar goed zo gaat dat nu eenmaal met zorg dat het weleen afwisselde met mensen.

Heerlijk als je alweer de bloemen ziet opkomen, dan is het toch echt wel lekker weer. Na PMT groep ben ik nog even de stad in gelopen. Ik wilde kleding voor mijzelf kopen. Maar heb ik uiteindelijk niet gedaan. Was heel snel moe en dus even wat gegeten in de stad en daarna weer terug naar de trein om naar huis te gaan.

Ben weer wat meer bezig met mijn blog. Ik gebruikte mijn laptop bijna niet meer, omdat ik het niet fijn vond om steed aan tafel te moeten zitten. En als ik mijn laptop open klap als ik op de bank zit en Max is erbij dan gebeurd er niets. Max vind de laptop te leuk om op de toetsen te drukken steeds. Nu heb ik een hele mooie iPad gekregen, want mijn tablet die ik heb doet het nog amper. Dus nu kan ik makkelijker lekker even op de bank aan het werk als Max slaapt. En hoef ik niet of aan tafel te zitten of mijn laptop steeds te verslepen.

Heerlijk kind je geeft op de bank een bakje met druiven en een beker water. Even later gaat hij naar zijn eigen tafel en zet het dar neer en gaat eraan zitten echt. Echt heel schattig om te zien.

Kijk nou mijn twee mannen allebei een boekje lezen. Ik hou er zo van.

Lekker spelen bij mama, mama kreeg alle trein onderdelen op schoot. En verder zelf de trein opbouwen. Hij is zo gek op treinen. En deze Woezel en Pip trein is ook zo leuk. 

Laatste dag van de week en nog even na het badderen tv kijken voor het slapen gaan. Hij had zich helemaal in de deken gewikkeld en zo keek hij even tv. Mijn lief klein beertje in de deken.

Vinden jullie het ook zo leuk om te zien dat de bloemen opkomen?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge