Only for Men

image_pdfimage_print

Dames het wordt tijd om je partner eens te verwennen. Normaal krijg ik leuke pakjes voor mezelf binnen, maar dit keer mocht ik mijn partner verassen met iets heel leuks. Vind jij het net zo moeilijk als ik om je partner af en toe te verwennen. Mijn partner weet nooit iets te vragen voor zijn verjaardag, want hij koopt vaak alles al wat hij wilt hebben. En als hij echt iets wilt is het vaak zo duur dat ik dat niet kan betalen. Dus toen ik de kans kreeg iets voor hem te bestellen zei ik natuurlijk gelijk ja. En het is niet eens zijn verjaardag. Wat was hij trots dat nu hij eens even in het zonnetje gezet werd. Maar daar horen dan ook foto,s bij, dat deel vond ik dan weer onwijs leuk om te doen. Stiekem hoopte ik dat hij ook wat boxers wilde hebben dan kon ik hem zo ook nog even op de foto zetten. Helaas trapte hij hier niet in. Dus sorry dames ik hou mijn mannetje verder voor mezelf.

Wel heb ik hem zelf iets laten uitzoeken, want hij weet zelf wel wat hij wel of niet zal dragen aan kleding. Hij koos een heel fijn mooi, maar simpel shirt. Kende jullie al de kleding van Only for men? Deze webshop was voor mij nieuw maar wat een mooie kleding kwam ik daar tegen. In eerste instantie kwam er een pakje binnen, maar dat bleek niet het juiste te zijn. Al snel maakte ik contact en kregen we al snel opnieuw een pakje binnen. Ja dit leek er meer op. Mijn partner moest hem gelijk even showen voor me hoor, al zeg ik het zelf wat ziet het er goed uit bij hem.

Wat een grote collectie aan kleding en vele merken.

  • Gratis verzenden bij besteding van 100 euro
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Veilig en vertrouwd betalen

Verrassen jullie je partner ook weleens met kleding?

 

DSC_0034

DSC_0036

DSC_0037

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Only for Men

  1. Ik koop nooit kleding voor mijn man omdat hij een te dure smaak heeft voor mijn portemonnee… Ik ben tevreden met een shirtje gekocht bij kruidvat, maar bij hem moet er een merkje opstaan zoals Lacoste, tommy Hilgiger of Hugo Boss…

  2. Ja dat heb ik nou ook mijn man wil alleen maar merk kleding dus gaan we uren de stad in of hij alleen om iets moois te kopen maar hij probeert het altijd wel in de uit verkoop en dat lukt vaak wel voor de helft van de prijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge