Schaapscheerders feest 2013

image_pdfimage_print

[social_share]

Zaterdag 25 mei was er weer schaapscheerders feest op de kinderboerderij waar ik werk. Elk jaar worden dan de schapen geschoren en worden er allemaal leuke dingen georganiseerd voor de kinderen. Alle maal dingen waar wij weer wat geld aan over houden. Zo stond er een grabbelton, konden ze touwtje trekken, een koe melken (daar kwam dan limonade uit), lootjes trekken enz… De kinderen konden zich ook heerlijk uitleven op het springkussen die er stond. Maar het ging natuurlijk allemaal om het scheren van de schapen. En ik mocht dit jaar weer foto,s maken voor de website (die helaas nog niet af is)

Wat was ik blij dat het droog bleef, ik was zo bang dat het allemaal in het water zou lopen maar gelukkig geen regen gezien. Op wat spetters na, maar dat mocht de pret niet drukken. Wel had ik het aan het einde van de dag extreem koud, ook al heb ik ongeveer maar 3 uurtjes buiten rondgelopen en gezeten.

Voor mijn gevoel was het een geslaagde dag.
schaapscheerdersfeest

Blijkbaar ben ik een mooi weer fotografe, want vond het lastig met dit sombere weer echt goede foto,s te maken. Moet dus wat vaker oefenen met donker, somber weer. Ben dus niet helemaal super tevreden met de foto,s.

Alle foto,s zien klik hier

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Schaapscheerders feest 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge