Spam je blog oktober

image_pdfimage_print

Dit is lang geleden dat ik jullie de kans geef om je blog te spammen. Elke maand zal er nu een artikel online komen waarin jij je blog mag spammen. En ik zal vanaf volgende maand dan een paar van de blogs die in de comments staan uitlichten.

Wel zou ik het waarderen als je niet alleen je link neerzet, maar ook even iets verteld over jezelf en je blog. Daarnaast zou ik het lief vinden als je dit wilt delen, zo leren we steeds meer leuke blogs kennen.

Dus kom maar op spam er maar op los…

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

4 reacties

 1. Jenn schreef:

  Altijd leuk! Mijn blog ken je al, maar ik kan hem niet meer in het vakje zetten want dan kan ik nog altijd niet reageren 😉 Dus voor de volledigheid en voor degenen die hier kijken en hem nog niet kennen: ik blog op http://www.jennnsfigments.com over alles wat mij bezighoudt. Afvallen, konijnen, dingen die ik meemaak, dingen die me raken, er komt van alles voorbij 🙂

 2. Mylou schreef:

  Wat super leuk! Als ik de kans krijg spam ik natuurlijk graag even mee. Ik ben Mylou, een achttienjarige studente woonachtig in Den Bosch. Op mijn blog The Blog Next Door blog ik over alles wat mij bezighoudt, de onderwerpen lopen dus lekker uiteen. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen!

  http://theblognextdoor.nl
  Mylou onlangs geplaatst…Hoe ik mijn Asics kocht voor maar €6,-My Profile

 3. Sanne schreef:

  Hi! Ik ben Sanne, een vijftienjarige meid, met een persoonlijke (lifestyle) blog. Ik zou het gaaf vinden als je de tijd nam op even op mijn blog te kijken: http://www.monportdattache.wordpress.com! Ook kun je mij volgen op instagram: monportdattache. Hopelijk tot gauw! Liefs, Sanne
  Sanne onlangs geplaatst…Markeren in een boekMy Profile

 4. monica schreef:

  Wat leuk dat je andere bloggers de kans geeft om te spammen. Word zeer gewaardeerd!
  Ik ben Monica een jonge moeder van een zoon van 6. Ik blog over van alles wat mij bezig houd. Van gezinsleven tot leuke uitstapjes, beauty en heerlijke recepten. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn site. http://www.littlebyme.nl
  Liefs Monica

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?