Spam je blog oktober

image_pdfimage_print

Dit is lang geleden dat ik jullie de kans geef om je blog te spammen. Elke maand zal er nu een artikel online komen waarin jij je blog mag spammen. En ik zal vanaf volgende maand dan een paar van de blogs die in de comments staan uitlichten.

Wel zou ik het waarderen als je niet alleen je link neerzet, maar ook even iets verteld over jezelf en je blog. Daarnaast zou ik het lief vinden als je dit wilt delen, zo leren we steeds meer leuke blogs kennen.

Dus kom maar op spam er maar op los…

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “Spam je blog oktober

  1. Altijd leuk! Mijn blog ken je al, maar ik kan hem niet meer in het vakje zetten want dan kan ik nog altijd niet reageren 😉 Dus voor de volledigheid en voor degenen die hier kijken en hem nog niet kennen: ik blog op http://www.jennnsfigments.com over alles wat mij bezighoudt. Afvallen, konijnen, dingen die ik meemaak, dingen die me raken, er komt van alles voorbij 🙂

  2. Wat leuk dat je andere bloggers de kans geeft om te spammen. Word zeer gewaardeerd!
    Ik ben Monica een jonge moeder van een zoon van 6. Ik blog over van alles wat mij bezig houd. Van gezinsleven tot leuke uitstapjes, beauty en heerlijke recepten. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn site. http://www.littlebyme.nl
    Liefs Monica

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge